Quantcast

Tύπισσα παίρνει αποζημίωση από τη Microsoft επειδή το κομπιούτερ της δε δούλευε με τα Windows 10

Ανοίγει ο δρόμος για να κερδίσουν χιλιάδες άνθρωποι

LUBEN CREW

28 Ιουνίου 2016

Το τι πρήξιμο είναι η αναβάθμιση για τα Windows 10 όλοι το έχουμε βιώσει: το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμη η Microsoft για να μας πείσει να βάλουμε το τελευταίο της προϊόν είναι να στείλει μαφιόζους έξω από το σπίτι μας ή να βάλει τους υπαλλήλους της να προσφέρουν sex favors, ενώ και το ίδιο το κουμπάκι αναβάθμιση καμουφλάρεται με άπειρους τρόπους μπας και το πατήσει κάποιος φουκαράς κατά λάθος. Τελικά, κάποιος από αυτους τους φουκαράδες κατάφερε να δικαιωθεί.

wintpupd

Όπως διαβάζουμε εδώ και αναμεταδόθηκε και εδώ, η καλιφορνέζα Τέρι Γκόλντσταϊν κατάφερε να πάρει 10.000 $ από τη Microsoft για την ταλαιπωρία που τράβηξε. Το στόρι είναι πως στην περίπτωση της Γκολντστάιν, το pc της άρχισε να κατεβάζει μόνο του τα Windows 10 (σας θυμίζει κάτι) και μάλλον η δύστυχη Τέρι δεν κατάφερε να το αποτρέψει. Αμέσως μετα από αυτή την αναβάθμιση, το πισί της που χρησιμοποιούσε για επαγγελματικό σκοπό άρχισε να σέρνεται και καμιά επαφή με το tech support της Microsoft δεν κατάφερε να βοηθήσει.

vnxvfsja92ewnqsbh2hi

Με τα πολλά, η Γκολντστάιν αποφάσισε ότι “μέχρι εδώ” και πήγε στο δικαστήριο να ζητήσει αποζημίωση. Και παρότι τα έβαλε με τον κολοσσό του software, τα κατάφερε καθώς το δικαστήριο αποφάσισε αποζημίωση 10.000 δολλάρια υπέρ της, παρότι η Microsoft αρνήθηκε πως υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και ισχυρίστηκε πως τα έσκασε απλά για να μην τραβάει για πάντα αυτή η ιστορία.

Εμείς πάντως δεν τους πολυπιστεύουμε – νίκη στην αντίσταση ενάντια στα Windows 10.

Best of internet