Quantcast

Δυναμικά απαντάει στο Samsung s8 η Apple με ΤΕΣΣΕΡΑ καινούρια iPhone που θα κυκλοφορήσουν φέτος

Τα υποτιθέμενα σχέδια διέρρευσαν από εργοστάσιο παραγωγής των γνωστών τηλεφώνων

LUBEN CREW

11 Μαΐου 2017

Δυναμική θα είναι όπως φαίνεται η ρεβάνς της Apple τους επόμενους μήνες απέναντι στις άλλες εταιρείες. Για να συνεχίσει να είναι ο πρώτος στο χώρο του, ο κολοσσός της υψηλής τεχνολογίας, σύμφωνα με διαρροές πρόκειται να παρουσιάσει τέσσερα μοντέλα iPhone, μεταξύ άλλων και ένα καινούριο iPhone SE.

Τα σχέδια που διέρρευσαν για τα iPhone 8 (το οποίο μπορεί να ονομάζεται και iPhone X) έδωσε στη δημοσιότητα ένας άγρυπνος παρατηρητής των προϊόντων της Apple, o @onleaks, τις απεικονίσεις των οποίων τα οποία έφτιαξε μαζί με την @GearIndia με βάση υλικά από εργοστάσιο που κατασκευάζονται τα τηλέφωνα. Αυτά δείχνουν πως το νέο iPhone θα έχει γυάλινη πίσω όψη, η οθόνη θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της μπροστά όψης, ενώ θα έχει διπλή κάμερα αλλά όχι «home button».

Θα λείπει επίσης από το πίσω μέρος το scanner για δακτυλικά αποτυπώματα, οδηγώντας στο συμπέρασμα πως αυτή η λειτουργία θα παραμείνει στη μπροστά όψη. Ταυτόχρονα, η έτερη ιστοσελίδα /leaks παρουσίασε μια φωτογραφία που σύμφωνα με τους ίδιους απεικονίζει τα φρέσκα iPhone SE.

Στην εικόνα φαίνεται το πίσω μέρος του νέου κινητού το οποίο μπορεί να έχει το όνοα iPhone SE 2 ή iPhone SE series 2 και φαίνεται σαν iPhone 7 με μονή κάμερα. Όλα μαζί, συν τα ανανεωμένα iPhone 7S και iPhone 7S Plus που πρόκειται να δημοσιοποιηθούν μαζί με το iPhone 8, η Apple ετοιμάζει τέσσερις καινούργιες εκδόσεις για φέτος. Not bad.

(πηγή)

 

 

 

Best of internet