Quantcast

Επιστρέφει το Κick Οff 25 χρόνια μετά για να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια στα ουφάδικα

To Pro της εποχής της δραχμής ξανάρχεται

LUBEN CREW

25 Φεβρουαρίου 2016

Τα παλιά τα χρονιά, προ ευρώ , Ίντερνετ και game boy, η μόνη ηλεκτρονική απόδραση ήταν τα ουφάδικα.

?????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????

Με ένα εικοσάρικο δραχμαί (πενηντάρικο μετέπειτα)  μπορούσες να παίξεις στο ουφάδικο της γειτονιάς σου (που υποτίθεται ότι απαγορευόταν η είσοδο σε ανήλικους) ένα μονάκι ή με αντίπαλο το Κick Οff, το Pro της εποχής. Η διαφοροποίηση του από τα άλλα arcades ήταν ότι η οθόνη δεν ήταν κάθετη άλλα οριζόντια, ουσιαστικά ήταν ένα τραπεζάκι με κοντρόλ και οθόνη στην μέση.

0

Τότε τα πράγματα ήταν απλά, λίγες εθνικές ομάδες να επιλέξεις, δυο κουμπιά, ένα για πάσα και ένα για σουτ και το κοντρόλ . Ούτε φοβερό A.I ούτε περίτεχνες ενέργειες, απλά αγνή διασκέδαση.

Kick_Off_-_1989_-_Anco_Software

Το Κick Οff επιστρέφει και όπως μάθαμε εδώ:

Ο Dino Dini δημοσίευσε εικόνες από το Kick Off Revival project και φαίνεται ακριβώς όπως θα έπρεπε! Οι εικόνες που έκαναν την εμφάνισή τους προέρχονται από την pre-alpha έκδοση του τίτλου, με το τελικό προϊόν να κυκλοφορεί μέσα στο 2016 (25 χρόνια μετά την εμφάνιση του Kick Off 2) για PlayStation 4 και PS Vita. Η top-down λογική ακολουθείται κατά γράμμα και φαίνεται πως θα ζήσουμε ξανά επικές στιγμές του ποδοσφαίρου που μας μεγάλωσε. Το Kick Off Revival θα υποστηρίζει local και online αγώνες και θα κυκλοφορήσει υπό την The Digital Lounge, εταιρεία υπεύθυνη και για το Another World – 20th Anniversary Edition. Δείτε τις εικόνες στη συνέχεια.

Η αλήθεια είναι πως το λες και πιστό στο αυθεντικό:

Kick_Off_Revival_News_Image_03

Kick_Off_Revival_News_Image_05

Υποδειγματικά πιστό θα έλεγε κανείς.

Kick_Off_Revival_News_Image_02 (1)

Kick_Off_Revival_News_Image_02

Kick_Off_Revival_News_Image_01

Aδημονούμε να το λιώσουμε.

Best of internet