Quantcast

Πως να κερδίσετε στο καινούριο viral παιχνίδι 2048 εύκολα και γρήγορα

Για να μην αναγκάζεστε να στέλνετε ψεύτικα printscreen στους φίλους σας, για να δείξετε πως ξέρετε κι εσείς να παίζετε

Profit Bird

7 Απριλίου 2014

Πριν από περίπου ένα μήνα ο προγραμματιστής Gabriele Cirulli κυκλοφόρησε δωρεάν την  εφαρμογή «2048» και από τότε έχει επικρατήσει πανικός στο internet. Σκοπός του παιχνιδιού είναι σε ένα πλαίσιο 16 θέσεων να μετακινείς τα τετραγωνάκια με τους αριθμούς δεξιά-αριστερά ή πάνω-κάτω. Κάθε φορά που ακουμπάνε δύο τετραγωνάκια με τον ίδιο αριθμό, γίνονται ένα, διπλασιάζοντας τον αριθμό που βρίσκεται στο τετράγωνο. Στόχος είναι να φτάσεις στο πολυπόθητο τετραγωνάκι με τον αριθμό 2048. Το πρόβλημα είναι ότι σε κάθε κίνηση που κάνεις, πάντα εμφανίζεται ένα επιπλέον 2 ή 4, πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν προσέχεις τις κινήσεις σου ο πίνακας γρήγορα θα γεμίσει και θα χάσεις.

Για αυτό εδώ στο Luben σας δίνουμε τα βασικά tips για να γλιτώσετε πολλές χαμένες ώρες λιωσίματος σε λεωφορεία, μετρό, γραφεία, καφετέριες και μπαράκια παίζοντας αυτό το εθιστικό παιχνίδι και ταυτόχρονα να το παίζετε μούρη στους φίλους σας που δεν μας διαβάζουν, με τα υψηλά σκορ που θα σημειώνετε. ΕΓΓΥΗΣΗ λέμε.

 

ΒΗΜΑ 1

Αρχίστε σιγά σιγά να γεμίζετε μια πλευρά (συνιστώ την κάτω) του τετραγώνου με αριθμούς και φροντίστε οι αριθμοί να πηγαίνουν από τον μικρότερο στο μεγαλύτερο. Όπως θα  έχετε ήδη διαπιστώσει όταν πατάτε το δεξί βελάκι π.χ όλα μετακινούνται δεξιά, οπότε εξασκηθείτε λίγο με το να παρατηρείτε την επόμενη κίνησή σας.

 

ΒΗΜΑ 2

Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα της παραπάνω εικόνας  θα πρέπει να έχετε υπομονή, να μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχετε την τελευταία σειρά πάντα γεμάτη και με τους αριθμούς σε αύξουσα σειρά. Μα ΠΑΝΩ από όλα μην τολμήσετε να πατήσετε το πάνω βελάκι.

 

ΒΗΜΑ 3

 

Ουσιαστικά ο στόχος σας τώρα είναι να μεγαλώσετε τον μικρότερο αριθμό από την τελευταία στήλη ώστε αυτόματα να μεγαλώσουν και τα υπόλοιπα τετραγωνάκια. Όπως θα καταλάβετε  σε 5 κινήσεις στο κάτω ακριανό κουτάκι θα δεσπόζει ένα μεγαλοπρεπές 1024

 

ΒΗΜΑ 4

 

 

Βασικά δεν υπάρχει βήμα 4, απλά (εκτός του ότι είμαι επιδειξίας) μετά την δημιουργία του πρώτου 1024, επαναλαμβάνετε ακριβώς τα προηγούμενα βήματα, αλλά είναι σαν να παίζετε με ένα κουτάκι λιγότερο.

 

Best of internet