Quantcast

Waiting In Line 3D: Το να περιμένεις στην ουρά δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικό #NOT

Ένα παιχνίδι που ο σκοπός του είναι να περιμένεις στην ουρά,

Nihil aka Zero

28 Νοεμβρίου 2013

Το Waiting In Line 3D είναι ένα νέο browser game των Ρατζήβ Μπασού και Πάτρικ Τ. Λo και είναι ακριβώς αυτό που λέει. Το gameplay (και το όλο στήσιμο του που θυμίζει Doom 1 & 2) περιορίζεται στο να κάθεσαι και να περιμένεις στην ουρά και σταδιακά να εξαντλείται η ενέργειά σου από την κούραση. Για να ξυπνήσεις και να αποβάλεις την κούραση, θα πρέπει να ρίξεις μια γροθιά στο πρόσωπό σου, αλλά άμα το παρακάνεις με τα γροθίδια είναι πιθανόν να σκοτώσεις τον εαυτό σου στο τέλος. Και αυτό είναι όλο.

Επίσης, η νίκη δεν επέρχεται αναμένοντας στωικά στην ουρά, ενώ προσπαθείς να εξισορροπήσεις τις μάπες που ρίχνεις στον εαυτό σου και την υγεία σου, ωσότου να έρθει η σειρά σου. Η ΓΡΑΜΜΉ  ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΠΟΤΈ και η σειρά σου δε έρχεται ποτέ.

Παίξτε το εδώ.

Όλο αυτό το pointless εγχείρημα αποκτά νόημα, όμως. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δημιουργήθηκε με σκοπό να προωθήσει το τραγούδι «Friends Listen» των ManCub. Κατά συνέπεια, μιλάμε πια  για ένα διαδραστικό, μουσικό βιντεοκλίπ. Κατά συνέπεια, άμα πραγματικά θες να ακούσεις το συγκεκριμένο κομμάτι, οφείλεις να επιδείξεις σιδερά θέληση και ατσάλινη επιμονή. Η αλήθεια είναι πως μετά από το πρώτο λεπτό του κομματιού, η εναλλακτική του να γροθοκοπήσεις τον εαυτό σου μέχρι θανάτου δείχνει υπέρ του δέοντος δελεαστική. Πάντως άμα γουστάρετε το κομμάτι, ακούστε το όλο στο SoundCloud και αποφύγετε να σπάσετε τα νεύρα σας. Αν και έχει πλάκα να κοπανάς τον εαυτό σου!

gudb2fN

Best of internet