Quantcast

Το SNES mini φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει η Nintendo πριν από τις γιορτές

Μετά την ανέλπιστη επιτυχία της αναβίωσης του NES, μάλλον η Nintendo ετοιμάζει την επόμενη της κίνηση

LUBEN CREW

22 Απριλίου 2017

H αναβίωση του NES σε compact εκδοχή τα περασμένα Χριστούγεννα, χτύπησε μάλλον στην αχίλλειο πτέρνα των καταναλωτών και σημείωσε τρομερή επιτυχία για τη Nintendo, η οποία έπιασε το νόημα και ετοιμάζει μια αντίστοιχη κίνηση για τα επόμενα Χριστούγεννα. Απ’ ό,τι φαίνεται, τη συνταγή του ρετροφουτουρισμού θα ακολουθήσει και την επόμενη χρονιά η Nintendo (αφού μάλιστα το Switch δε φαίνεται να έχει και μεγάλη επιτυχία).

Η ιστοσελίδα Eurogamer, που θεωρείται ενημερωμένη πάνω σε ότι αφορά στη Nintendo και έχει το ρισπέκτ του gaming community, επικαλείται πηγές μέσα από την Ιαπωνική εταιρία που επιβεβαιώνουν ότι μέχρι τις επόμενες γιορτές, θα έχει βγει στα ράφια η αναβίωση του πολύφημου SNES.

Το Super Nintendo Entertainment System (γνωστό και ως Super NES και SNES) είναι κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών τέταρτης γενιάς της Nintendo που κυκλοφόρησε το 1992. Στους επόμενους μήνες αναμένεται η ανακοίνωση της επανακυκλοφορίας του σε compact εκδοχή.

Μάλιστα, μόλις την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την παραγωγή της NES mini, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2016 με 30 ενσωματωμένα παιχνίδια στην τιμή των 60 δολαρίων και το οποίο έχει ήδη εξαντληθεί παγκοσμίως, αφήνοντας πολλούς καταναλωτές «ξεκρέμαστους».

Μετά τις πηγές που επικαλείται το Eurogamer, όσοι ξέμειναν χωρίς NES mini, τώρα ελπίζουν ότι η Nintendo δεν θα τους απογοητεύσει και θα λανσάρει μια mini εκδοχή του Super NES εν όψει των εορτών του 2017. Εδώ που τα λέμε, καθόλου άσχημα δεν θα ήταν, αγαπητοί φίλοι, να θυμηθείτε ξανά τα πρώτα σας καψίματα με τo Super Mario World, το Donkey Kong, και το Zelda.

Best of internet