Quantcast

Ποιος θα κέρδιζε αν πλακωνόταν στο ξύλο ο Batman με τον Darth Vader; (VIDEO)

Τύπος χωρίς πατέρα εναντίον κακού πατέρα= nerdgasm

Διονύσης Παππάς

9 Μαρτίου 2015

Kάθε νέρντουλας που σέβεται τον εαυτό του έχει φάει χρόνο από η ζωή του αναλογιζόμενος ποιος θα κέρδιζε αν έπαιζαν ξύλο o Batman με τον Darth Vader ή ο Wolverine με τον Predator – τελοσπάντων, ο καθένας έχει διάφορα φανταστικά matchups στο μυαλό του, που δε θα συμβούν ποτέ λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Κάπου εδώ έρχεται το σάιτ Super Power Beat Down για να κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα, προσφέροντας γαμιστερές μάχες με αναπάντεχα δυνατά production values. Επίσης, η παρουσιάστρια Μαρίσα Ρέι είναι νοστιμότατη.

 

Συνήθως απλά παρουσιάζει, αλλά καμιά φορά πλένει και κανένα Batmobile.

Συνήθως απλά παρουσιάζει, αλλά καμιά φορά πλένει και κανένα Batmobile.

 

Αν ας πούμε θέλετε να δείτε το Batman να χρησιμοποιεί lightsaber (για πλάκα λέμε “αν” – το ξέρουμε ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουν να δουν τον Βatman με lightsaber) τσεκάρετε το παρακάτω βίντεο όπου, αφού οι δημιουργοί πάρουν γνώμες από το κοινό, o τιμωρός του Γκόθαμ τις παίζει με τον Darth Vader (από το 03:35 και μετά):

 

 

Αν ξενερώσατε με το τέλος, εδώ έχουμε μια εναλλακτική εκδοχή κι αυτό είναι το site, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις μονομαχίες και να ψηφίσετε για την έκβαση της επόμενης.

 

batman2

darth

dvb

 

Μην παραλείψετε να κάνετε μια βουτιά στα σχόλια, όπου έξαλλα fan boys σκοτώνονται για το πόσο ρεαλιστικό είναι το αποτέλεσμα της κάθε μάχης και ποιος θα κέρδιζε στην πραγματικότητα.

Best of internet