Quantcast

Οι Καλύτερες Φωτογραφίες του Google Street View

Μαζεμένες όλες σε ένα εξαιρετικό site

LUBEN CREW

13 Ιουλίου 2013

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Google Street View είναι μια νέα εφαρμογή του Google Μaps που «επίσημα» κυκλοφόρησε για να δίνει την δυνατότητα στους χρηστές να βλέπουν δρόμους πολύπλευρα και με πολύ κοντινές φωτογραφικές λήψεις. Εδώ και 2 χρόνια περίπου, η Google έχει αμολήσει στους δρόμους υβριδικά αυτοκίνητα φορτωμένα με 9 κάμερες το καθένα για να σκανάρουν και να συγκεντρώσουν φωτογραφικό υλικό από σχεδόν όλον τον κόσμο. Πολλοί σίγουρα θα θυμούνται το σκηνικό που συνέβη στα Χάνια με το αμάξι της Google να τρακάρει με άλλο όχημα (λογικά δεν θα γνώριζαν ότι κυκλοφορούσαν στην περιοχή με τους πιο επικινδύνους οδηγούς πανελληνίως).

Πέρα από αυτό το καθ’ όλα αστείο γεγονός, φανταστείτε ποσά σουρρεάλ σκηνικά, παρόμοια και μη, θα έχουν συναντήσει τα αυτοκίνητα της Google σε όλον τον κόσμο για λογαριασμό του Google Street View. Αυτό θα σκέφτηκε και ο Καναδέζος μπλόγκερ Jon Rafman που τερμάτισε όλα τα blogs του ιντερνέτ για να βρει τις πιο ωραίες, αλλά και τις πιο ό,τι-να-ναι φωτογραφίες που έχει καταγράψει η πιο διάσημη μηχανή αναζήτησης του ιντερνέτ.

Από σαγηνευτικά πλάνα βουνών και πεδιάδων μέχρι φαντασμαγορικές παρελάσεις σε χώρες της Άπω Ανατολής και μασκοφορεμένους πιτσιρικάδες να κυκλοφορούν αμέριμνοι στους δρόμους της Αμερικής. Για αυτούς και για πολλούς ακόμα λόγους αξίζει να μπαίνει κάποιος στο επίσημο σάιτ του Jon Rafman που ανανεώνεται συχνά.

 
 

  

Best of internet