Quantcast

Φτιάξε τη Δική σου Ταινία με τον Dr. Tobias Fünke

Για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Arrested Development, το προμόσιον είναι ό,τι πιο meta μπορούμε να πετύχουμε

LUBEN CREW

16 Μαΐου 2013

tobias

 
 

Οι οπαδοί ξέρουν και οι άπιστοι πρέπει να μάθουν μέσα από φωτιά και αίμα ότι το Arrested Development είναι μία απ’ τις καλύτερες κωμωδίες που έβγαλε η αμερικάνικη τηλεόραση – αν όχι η καλύτερη. Πήραν φωτιά τα μηχανήματα όταν ανακοινώθηκε ότι στις 25 Μαΐου, το Netflix θα προβάλλει την επιστροφή του, την 4η σεζόν και μάλιστα όλα τα επεισόδια σε μία μέρα.

Το Arrested Development είναι από τις αδικοχαμένες σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης, πράγμα που καθιστά το προμόσιον κάπως περιττό. Όπως και να’ χει, πάντα χρειάζεται. Στην περίπτωση αυτή, εμφανίστηκε το site Insert Me Anywhere, όπου ο αποτυχημένος πρώτος analrapist (analyst + therapist) του κόσμου, στον αγώνα του να γίνει ηθοποιός (ή μέλος των Blue Man Group) στέλνει βίντεο για οντισιόν στον Ron Howard και τον James Cameron.

 
 

 
 

Ξεχωρίζουμε δύο πράγματα:
α) Το σάιτ έχει ένα και μοναδικό διαφημιστικό μπάνερ που αν το κλικάρεις σε πάει εδώ.
β) Τα βίντεο εντός έχουν διάφορα σκηνικά του Tobias μπροστά από μία σκέτη πράσινη οθόνη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί πανεύκολα κανείς με το κατάλληλο πρόγραμμα να τα αλλοιώσει κατά βούληση, βάζοντας ό,τι σκηνικό θέλει από πίσω: από τις εκρήξεις του Die Hard μέχρι το διάστημα (σαφείς οδηγίες έχει στο τμήμα του site How to Insert Me). Όσον αφορά τις φωτογραφίες δε, έχει δική του πλατφόρμα να ανεβάζεις κατευθείαν το φόντο. Να μερικές που φτιάξαμε εμείς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα:

 
 

tobias1

tobias2

tobias3

 
 

Όσο ευφυής είναι και η σειρά. Αναμένουμε την 26η Μαΐου.

 
 

[sauce]

Best of internet