Quantcast

Ο Σέλντον, aka Τζιμ Πάρσονς παντρεύτηκε μετά από 14 χρόνια σχέσης με τον σύντροφό του στη Νέα Υόρκη

Και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σέλντον επίσης ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στο Big Bang Theory

President Creed

15 Μαΐου 2017

Ο Τζιμ Πάρσονς, aka ως ο αλεξίθυμος Sheldon Cooper από το Big Bang Theory παντρεύτηκε χτες τον επί 14 χρόνια σύντροφό του, Τοντ Σπιούακ, οπως διαβάζουμε στο BBC. Ο 44χρονος ηθοποιός είχε ήδη αναφερθεί ανοιχτά πολλές φορές στη σχέση του με τον Σπιούακ, ενώ το 2013 αφιέρωσε το βραβείο “Emmy” που το είχε απονεμηθεί, «στον πιο αγαπημένο μου άνθρωπο σε όλο τον πλανήτη, Todd Spiewak».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε γνωστό εστιατόριο και χώρο διασκέδασης «Rainbow Room» στη Νέα Υόρκη. Ο ίδιος ο Πάρσονς ανέβασε μια φωτογραφία από την τελετή στον λογαριασμό του στο instagram:

Ο Jim Parsons είναι ένας από τους πιο καλοπληρωμένους τηλεοπτικούς ηθοποιούς αφού μαζί με την Κάλεϊ Κουόκο και τον Τζόνι Γκαλέκι υπολογίζεται ότι πληρώνονται $900.000 για κάθε επεισόδιο της σειράς Big Bang Theory. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Parsons ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία selfie με τον σύντροφό του, γράφοντας:

Γνώρισα αυτό τον τύπο (αυτόν με το μικρόφωνο) πριν από 14 χρόνια και ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ, με διαφορά. Ένα από τα καλύτερα δώρα που μου έχει κάνει είναι ότι δεν με πηγαίνει πια να τραγουδήσω καραόκε. Επίσης, νομίζω ότι αυτή η selfie έχει τραβηχτεί με φωτογραφική κάμερα, καθώς τα τηλέφωνά μας δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό τότε #todd #επέτειος.

Σύμφωνα με την the Sun, [ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΡΟΤΟΜΗ] ο Sheldon ετοιμάζεται επίσης να κάνει το μεγάλο βήμα στο τέλος αυτής της σεζόν του Big Bang Theory.

Best of internet