Quantcast
guide TRAVEL

Κέρδισε δωρεάν διαμονή για δύο άτομα στο θρυλικό Camping Αστυπάλαια

Διακοπάρες στην Πεταλούδα του Αιγαίου και Πριγκήπισσα των Δωδεκανήσων


27 Ιουλίου 2017

Στο θρυλικό Camping Αστυπάλαια σε στέλνει το Luben Guide μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Ένας υπερτυχερός θα κερδίσει δωρεάν διαμονή για δύο άτομα στο ξακουστό κάμπινγκ της πανέμορφης Αστυπάλαιας από τις 19 Αυγούστου μέχρι και τις 23 Αυγούστου! (Οδηγίες για το διαγωνισμό στο facebook page του Luben Guide)

Όλοι όσοι έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν την Αστυπάλαια και το camping της, γνωρίζουν πολύ καλά για ποιο λόγο πρέπει να επιστρέψουν φέτος. Όσοι ακόμα δεν είχατε την τύχη να πάτε, ξέρετε ότι τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία.

Η Αστυπάλαια, ένα νησί με το ένα πόδι στις κυκλάδες και το άλλο στα δωδεκάνησα είναι τα τελευταία χρόνια ένα κοινό μυστικό ομορφιάς και καλοκαιρινής ρέκλας μαζί με διασκέδαση και ό,τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από τις διακοπές του.

Σε όλο αυτό έρχεται το ξακουστό camping Αστυπάλαια, το οποίο λειτουργεί από το 1983, ενώ από το 2001 λειτουργεί υπό νέα διοίκηση, η οποία έχει κάνει αρκετές αλλαγές με μεράκι και ενθουσιασμό, τόσο για τη λειτουργικότητα, όσο και για την αισθητική του χώρου.

Το camping βρίσκεται μπροστά από την παραλία Μαρμάρι και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για να βιώσετε την «άγρια» ομορφιά της Αστυπάλαιας. Παραλίες στο πουθενά, μοναδικά ηλιοβασιλέματα από τη βόρεια πλευρά του νησιού και φυσικά μια από τις πιό όμορφες «Χώρες» που έχετε δει ποτέ σε νησί, επιστρέφοντας στο camping που τους καλοκαιρινούς μήνες είναι γεμάτο ζωντάνια.

Πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, το μπαρ του camping Αστυπάλαια έχει όνομα στο νησί και αποτελεί προορισμό και για όσους δεν μένουν στο camping, ενώ συχνά εκεί γίνονται Live που δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Το μπαρ λειτουργεί μέχρι και τις 02:00πμ, ενώ μετά συνεχίζει να λειτουργεί με πολύ χαμηλή ένταση στη μουσική.

 

   


Camping Αστυπάλαια

Επαρ.Οδ. Λειβάδιων-Βαθύς, Αστυπάλαια 859 00

Τηλέφωνο: +302243061900

www.astypalaiacamping.gr

Best of internet