Quantcast
guide NEWS

Ναι, ο Chris Cornell μάλλον θα τραγουδήσει με την Άννα Βίσση επειδή τίποτα δε μας κάνει εντύπωση πια

Ντουετάκια καλύτερα απ’ το δικό σου


President Creed · 5 Απριλίου 2017

Αγαπητοί φίλοι, άλλη μια καλλιτεχνική σύμπραξη μεγατόνων ίσως να συντελεστεί την ερχόμενη Παρασκευή, όπου οι πλανήτες θα μπουν σε φωτεινή ευθεία και ο Chris Cornell θα βρεθεί στο Hotel Ερμού όπου τραγουδάει η Απόλυτη Ελληνίδα σταρ και αμπάσσαντορ υαλουρονικών, Άννα Βίσση.

O διάσημος grunge τραγουδιστής και μουσικός είναι κουμπάρος της Άννας Βίσση και οι δυο τους έχουν φιλικές σχέσεις, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχουν συνεργαστεί καλλιτεχνικά. Βέβαια τα μάτια μας έχουν δει πολλά στο παρελθόν, όπως συνεργασίες Ιan Gillan με Ρακιτζή, Bonnie Tyler με Σοφία Αρβανίτη, Sting με Νταλάρα, και Sinead O’Connor με Πλιάτσικα, οπότε δε θα μας φαινόταν απίθανο να ανέβει ο Cornell στην πίστα του Hotel Ερμού και να τραγουδήσει μαζί με την Αννούλα Soundgarden και Audioslave.

Όπως αναφέρει το Hotel Ερμού από την επίσημη σελίδα του, ο Chris Cornell “επισκέπτεται την νονά του μικρού του γιού, Άννα Βίσση, στην Ελλάδα” ενώ “μουσικοί κύκλοι λένε” πως ίσως ο Cornell ανέβει στην πίστα και τραγουδήσει μαζί με την Άννα “κάτι που θα ήταν μια υπέροχη σύμπραξη που θα αφήσει ιστορία!”

Πράγματι, εάν ο Cornell ανέβει και πει ντουετάκια με την Άννα Βίσση θα θέλουμε σίγουρα να το έχουμε σε φωτογραφία, ή ακόμα καλύτερα σε βίντεο. Τώρα το αν όντως θα ενώσουν και τις φωνές τους, αυτό μένει να το δούμε, μιας και το Hotel Ερμού είτε θέλει να χτίσει μυστήριο, προκειμένου να ακουστεί η εμφάνιση του Cornell, είτε ο Cornell θα πάει απλά να ακούσει την Άννα και απλά η ορχήστρα θα έχει προβάρει λίγο Soundgarden σε περίπτωση που ο Cornell αποφασίσει να πει κάνα ρεφρέν. Πάντως ελπίζουμε να μην παρασυρθεί και την επόμενη μέρα τον δούμε να διαφημίζει πόσιμα κολλαγόνα, ή να τραγουδάει το Black Hole Sun στο πλατό του Star Academy στο Epsilon.

 

Best of internet