Quantcast
guide ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Γιατί δε θα αγοράζαμε ποτέ αυτήν την προσφορά για λευκά είδη από τα Pennie

Δε θέλουμε τα παπλώματα και τα μικροσατέν σεντόνια σας κύριοι, πώς το λένε;


Διονύσης Παππάς · 2 Οκτωβρίου 2015

Ας υποθέσουμε ότι σκάει ένας τυπάς και σου λέει ότι για τα φοιτητικά προικιά σου, μπορείς να αποκτήσεις  πάπλωμα, σεντόνι, μαξιλάρι, μαξιλαροθήκες και 3 πετσέτες για το μπάνιο (προσώπου, χεριών, σώματος) με 49.50. Το οποίο όπως ξέρεις είναι κατά 0.5 ευρώ λιγότερο από 50 ευρώ.

Πώς θα σου φαινόταν; (Θα σου φαινόταν πολύ καλό γιατί είναι όλα όσα χρειάζεσαι, παραδέξου το)

Ε λοιπόν ο τυπάς αυτός είναι τα Pennie και η προσφορά τους είναι πραγματική – we shit you not.

Pennie.gr---Combo-Set,-Sep-_15-(Google-Format-300x250)

Καλή φάση δε λέμε, απλά εμείς δε θα αγοράζαμε ποτέ τη συγκεκριμένη προσφορά, για τους εξής λόγους:

1. Δεν είμαστε φοιτητές

graduationparty
Στο Luben έχουμε τελειώσει όλοι με τις σπουδές μας, κι όταν λέμε έχουμε τελειώσει εννοούμε ότι παρατήσαμε τις σχολές μας για να γίνουμε εντρεπρενούρς, ακολουθώντας το παράδειγμα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, του Στιβ Τζομπς και του Θάνου Τζήμερου. Επομένως, δεν ανήκουμε στο κοινό στο οποίο στοχεύει αυτή η ιδιαίτερα ελκυστική προσφορά.

2. Δεν έχουμε 49,5 €

Empty-pockets

Το παραπάνω αστειάκι για τον Τζήμερο σίγουρα θα μας βάλει σε δικαστικά έξοδα. Βάλε και κάτι άλλες μηνύσεις που τρέχουν από Νικήτα Κλιντ και Χρυσηίδα Δημουλίδου (πλάκα κάνουμε για το Νικήτα, he cool) όπως επίσης και την τελευταία κουβαδάρα του Tσιλιγγίρη και καταλαβαίνεις για ποιο λόγο τρεφόμαστε πλέον μόνο με καρπούς και το παίζουμε ότι και καλά το κάνουμε για αποτοξίνωση. Άρα, και να θέλαμε να αγοράσουμε ένα ποιοτικό πακέτο προϊόντων για το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο σε προνομιακή τίμη, δεν μπορούμε.

 

3. Βασικά, δεν κοιμόμαστε

fight-club

Στο έντονο lifestyle του Luben-ίτη δεν υπάρχει χρόνος για ύπνο. Ο ύπνος είναι για τους αδύναμους κι όταν ελέγχεις τη φάση 24/7 πρέπει να είσαι δυνατός. Έτσι δε χρειαζόμαστε κανένα πάπλωμα διπλής όψης, ούτε μικροσατέν σεντόνια, ούτε μαξιλάρια (αλλά δε θα λέγαμε όχι σ’αυτές τις βαμβακερές πετσέτες – γενικά δίνουμε μεγάλο βάρος στη σωματική υγιεινή).

Pennie.gr---Combo-Set,-Sep-_15-(Google-Format-728-90)

Aυτά από’μας. Αν τώρα εσύ ενδιαφέρεσαι για την προσφορά των Pennie (μπορείς να τη δεις σε αυτό το σύνδεσμο btw), πήγαινε σ’ένα απ’τα 5 καταστήματα του δικτύου τους, ή μπες στο δημοφιλέστερο ελληνικό e-shop της κατηγορίας λευκών ειδών και κάνε τη φάση σου. Κάπου εδώ να πούμε κι ότι τα Pennie είναι ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση κι ότι έχουν δικό τους προϊόν, δηλαδή κατασκευάζουν και εισάγουν προϊόντα από χώρες με παράδοση στα βαμβακερά και το ύφασμα (Αίγυπτο, Ινδία, Τουρκία, κτλ). Και είναι και καλά παιδιά – κρίμα γενικά που απορρίψαμε την πρότασή τους για διαφήμιση αλλά τι να κάνουμε.

(Η προσφορά θα διαρκέσει για λίγες ακόμη μέρες και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, γι’αυτό τσοπ-τσοπ).

 

Best of internet