Quantcast
guide EVENTS

Το LUBEN γίνεται 5 χρονών και παρτάρει στο ΤRΕS

Σε περιμένουμε στις 22 Δεκεμβρίου να χορέψουμε μαζί με τις αγορές


Μαρίτα Αλημίση · 15 Δεκεμβρίου 2017

Πέντε χρόνια τώρα στο Luben.tv καταγράφουμε την ιστορική προσπάθεια της πιο όμορφης χώρας στον κόσμο να ξαναγίνει ένας φάρος ανάπτυξης και σταθερότητας, που μεταγγίζει το φως του πολιτισμού στο υπόλοιπο σύμπαν. Το άστρο που μας οδηγεί στον ιερό αυτό σκοπό είναι η ίδια η λούμπεν πραγματικότητα της χώρας αυτής, στην κάθε της πτυχή.

Πάντα πιστοί, στην υπόθεση της αναπαραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας μας και με αφορμή τους πανηγυρικούς εορτασμούς του πρώτου πενταετούς μας πλάνου, σας προσφέρουμε αυτό που κανείς σας δε ζήτησε αλλά κάθε χρόνο σας δίνουμε, πιο μεγάλο, πιο φαντασμαγορικό και πιο δυνατό.

Το γενέθλιο οικογενειακό party του Luben είναι εδώ και παλαιώνεται σαν το παλιό καλό κρασί (ή μια μπύρα, έχουμε λόγο που το λέμε αυτό). Συμβαίνει ξανά μετά από τέσσερα μνημόνια, σαράντα κυβερνήσεις, πεντακόσιες εκατόν εξήντα εξόδους στις αγορές και πολλά κιλά αγάπη που ζυμώνεται μαζί σας όλα αυτά τα πέντε χρόνια.

Mαζί μας σ’ αυτή την λαμπρή τελετή θα είναι οι γαμιστεροί Bejeezus με τις ακομπλεξάριστες διασκευές γνωστών και πολυαγαπημένων ασμάτων..

Bejeezus – Revenge of the clones

Το επικότερο WC session που έχουμε γυρίσει ποτέ είναι εδώ! Εντάξει, θα παραδεχτούμε ότι κονταροχτυπιέται με το Pink Villa και ότι το location δεν είναι πια WC 'technically' αλλά το νέο κερδίζει στους αριθμούς και στα σημεία. Σε αυτό το επεισόδιο αποφασίσαμε να αυτοκλωνοποιηθούμε για να μας βοηθήσουμε λιγάκι με τα δεύτερα φωνητικά. Απλά πράγματα! Το team γνωστό, Spyros Kanatas στην εικόνα, Ektoras Tsolakis στον ήχο.Bejeezus-Revenge of the clones. Με τις υγείες σας. Intergalactic WC Series. #bejeezus #bejeezus_band #bejeezus_the_band #party #songs #instamood #instasong #instaband #band #group #musicgroup #musicband #music #live #liveband #livemusic

Posted by Bejeezus on Donnerstag, 24. November 2016

Οι πρώην ανεπανάληπτοι, νυν επαναλαμβανόμενοι Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και Μιχάλης Μαθιουδάκης που σπαμάρουν το six d.o.g.s. για άλλη μια χρονιά, ΑΥΤΗ τη φορά σε ένα σετ μπόνους-τσόντα, σφήνα στο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της εσπερίδας μας..

Kαι, φυσικά, η υπερμπαντάρα των ΒΙΕΤΝΑΜ που θα ρίξει live το TRES!

 

Στο οικογενειακό μας ιβέντ θα μπορείτε να γευτείτε την Luben Brew, τον επετειακό ζωμό μπύρας που παρασκευάστηκε ειδικά για τα 5 ΧΡΟΝΙΑ του διαδικτυακού μας βόθρου. Mια συνταγή της Satyr Brews που βράστηκε με αγάπη στο ζυθοποιείο της Noctua Brewery Athens με την αλκοολική εμπειρία των ανθρώπων του Luben να εποπτεύουν το εγχείρημα.

Κάνε invite 10 φίλους σου στο event αλλιώς το Luben θα συνεχίσει να σε σπαμάρει για τα επόμενα 5 χρόνια!!!

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Ώρα: 22.00

TRES
Ζωοδόχου Πηγής 3, πλησίον Οδός Ακαδημίας

Είσοδος: 5 Ευρώ

Facebook Event

Best of internet