Quantcast
guide EVENTS

Μέκκα της κάνναβης θα γίνει η Αθήνα τον Ιανουάριο

To Athens Cannabis Expo, η πρώτη διεθνής έκθεση κάνναβης στην Ελλάδα είναι γεγονός


Χρήστος Πρόεδρος · 7 Δεκεμβρίου 2017

Είστε τύπος που το παίζετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για την κάνναβη; Είστε μήπως ο τύπος που ξέρει κάποια πράγματα και θέλει να μάθει περισσότερα; Μήπως είστε από τους τύπους που δεν ξέρουν και πολλά για την κάνναβη και νομίζουν ότι κάνναβη είναι ο κατουρημένος μπάφος, ή το φυτό που φύτρωσε στη γη κατά παραγγελία του διαβόλου του ίδιου; Τότε σίγουρα πρέπει να πάτε στην πρώτη παγκόσμια έκθεση κάνναβης στην Αθήνα για να ξεστραβωθείτε σχετικά με όλες τις διαφορετικές χρήσεις του φυτού της κάνναβης.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2018, αγαπητοί φίλοι, ώστε να προσγειωθεί στην ελληνική πραγματικότητα η πρώτη Παγκόσμια Έκθεση Κάνναβης στην Αθήνα, ωστόσο τα καλά νέα είναι ότι βρισκόμαστε ήδη στο κατώφλι της νέας χρονιάς, οπότε η αναμονή παλεύεται. Όπως καταλάβατε, από τις 12 μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου του 2018, αμέσως μετά τις γιορτές, τα ρεβεγιόν και τα σχετικά, το Athens Cannabis Expo 2018 έρχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do) για να δώσει νόημα στον κατά τ’ άλλα βαρετό Γενάρη, με μια μεγάλη έκθεση για τις διάφορες μορφές κάνναβης.

Οι εκθέσεις και τα συνέδρια κάνναβης μπορεί να μην είναι κάτι καινούριο για τις Ευρώπες και τα εξωτερικά, αλλά το Athens Cannabis Expo 2018 είναι η πρώτη σοβαρή διοργάνωση σε ελληνικό έδαφος. Μάλιστα, εάν νομίζετε ότι γνωρίζετε τα πάντα επειδή πιστεύετε ότι είστε μύστες της κάνναβης γενικά, τότε κάνετε λάθος, επειδή θα διαπιστώσετε ότι σε θέματα βιομηχανικής και θεραπευτικής κάνναβης ίσως είστε λίγο αδιάβαστοι.

Ήδη από τις 30 Ιουνίου 2017, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη νομιμοποίηση εισαγωγής και χρήσης ιατρικής κάνναβης στην Ελλάδα. Στο πιο όμορφο χωράφι της γης είναι πλέον νόμιμη και η καλλιέργεια κάνναβης για βιομηχανική χρήση, οπότε ενδιαφερόμενοι για την έκθεση είναι και οι εργαζόμενοι στον αγροτικό τομέα. Στην έκθεση θα βρίσκονται συμμετέχοντες από τον επιστημονικό και εμπορικό τομέα, ενώ εκεί θα βρείτε μαζεμένα όλα τα εκλεκτά προϊόντα κάνναβης και θα εφοδιαστείτε με ό,τι χρειάζεστε. 

Εκτός από τη βασική έκθεση, το πρόγραμμα έχει ομιλίες και προβολές, οπότε πέρα από τα ανάλογα ψώνια, θα μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα όπως τα πλεονεκτήματα της κάνναβης μέχρι και για την καλλιέργειά της, εάν αποφασίστε να γίνετε αγρότες, ή οποιαδήποτε άλλη εκμετάλλευση τελοσπάντων, εάν αποφασίσετε να γίνετε ο Εντερπρενέρ.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα γίνονται στο μιούτ, μιας και στις 3 ημέρες του Athens Cannabis Expo 2018 θα υπάρχουν μπόλικα dj set που θα ξεκινούν από το μεσημέρι και θα τελειώνουν το βράδυ, από τους KID BAMBOO, ENO PAREITA, ROLLIT, HAMMOND CLASSICS, DJ BEAUTIFOOL, KALEYA, STIKO, WAG, NIKOLAS GALE, LUCIEN DUBAZZ, DJ BOOKER και CAYETANO.

Ραντεβού στο Φάληρο, γιατί αυτά καλό είναι να γίνονται, αγαπητοί φίλοι.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

ΑTHENSCANNABISEXPO 2018

www.athenscannabisexpo.com

FB Page: Athens Cannabis Expo

FB Page Event: Athens Cannabis Expo Event

Τηλέφωνο: +30 215 215 1841

Ώρες Επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 9:00 π.μ. – 18:00 μ.μ.

E-mail: [email protected]

Best of internet