Quantcast
guide EVENTS

Το PrismDNB επιστρέφει στο Temple Athens

Τρία acts ενώνουν τις δυνάμεις τους για ενα ξεχωριστό Red Light Records Takeover την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου


4 Δεκεμβρίου 2017

Το PrismDNB επιστρέφει με το δεύτερό του event για το 2017 παρουσιάζοντας τρία ονόματα του Drum & Bass ήχου με διεθνή καριέρα και κυκλοφορίες σε καταξιωμένες δισκογραφικές του χώρου. Και οι τρεις έχουν ως κοινό τους χαρακτηριστικό την παρουσία στην Red Light Records η οποία ανήκει στον γνωστό απο τις προηγούμενες εμφανίσεις του στην χώρα μας ‘ Optiv ’.

Τα τρία acts ενώνουν τις δυνάμεις τους για ενα ξεχωριστό Red Light Records Takeover 
αντιπροσωπεύοντας το σκοτεινό ήχο του label σε ένα απο τα ωραιότερα underground venues της πόλης, το ‘ Temple Athens ’ πλαισιωμένο από ηχοσύστημα L Αcoustics για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς bassheads.

Το ιταλικό σχήμα Inward, Hanzo & Randie έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το πρώτο του Album ‘ Consistency of Error ‘ που έχει προταθεί για ‘ Album of the year ’ στα Drum&BassArena Awards 2017 πραγματοποιεί την πρώτη του επίσκεψη στη χώρα μας όπου θα συναντήσει τους δικούς μας Disphonia και Myselor .

Οι εγχώριοι καλλιτέχνες επιστρέφουν μετά από μήνες απουσίας τους από τα party nights της Αθήνας έχοντας στις αποσκευές τους πάνω από 25 εμφανίσεις στην Ευρώπη για το 2017 συνθέτοντας έτσι ένα Line Up ικανό να διαλύσει οποιοδήποτε dancefloor.

Ήρθε η ωρα να μαρκάρετε την 15η Δεκεμβρίου στο ημερολόγιο σας ως μια βραδιά που μπορεί να θυμίσει τη δυναμική αυτού του ήχου σε όσους ξέχασαν, αλλά και να μυήσει τους νεότερους.

Σκοπός μας είναι να ξαναβάλουμε στο χάρτη της Drum & Bass κοινότητας την πόλη μας φωνάζοντας πως η Αθήνα αγαπά το δυνατό Neurofunk !

To PrismDNB #002 θα πραγματοποιηθεί στο Temple Athens
( Ιάκχου 7, Γκάζι // Μετρό Κεραμεικός ), την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Τιμή Εισόδου : 7 Ευρώ
Ώρα έναρξης :
00.00

Facebook Event

Best of internet