Quantcast
guide EVENTS

O Δημήτρης Καταλειφός πρωταγωνιστεί στο νέο κλιπ των prog rockers Mother of Millions

Οι Αθηναίοι Mother of Millions έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video, για το τραγούδι “Collision”, το οποίο κυκλοφορεί ως digital single από τις 6 Οκτωβρίου


Μαρίτα Αλημίση · 11 Οκτωβρίου 2017

Οι Αθηναίοι prog rockers, Mother of Millions έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video, για το τραγούδι “Collision”, το οποίο κυκλοφορεί ως digital single από τις 6 Οκτωβρίου. Το κομμάτι συμπεριλαμβάνεται στην προσεχή δισκογραφική δουλειά τους, με τίτλο “Sigma”, η οποία είναι προγραμματισμένη για κυκλοφορία στις 3 Νοεμβρίου 2017, από την ViciSolum Productions.

Tο βίντεο στο οποίο συμμετέχει ο ηθοποιός Δημήτρης Καταλειφός, σκηνοθετήθηκε από τους Κώστα Κωνσταντινίδη, Παναγιώτη Τσαλαβρέττα και Χάρη Κουντούρη, η παραγωγή του βίντεο έγινε από το ίδιο το γκρούπ, ενώ το postproduction από την HK Visual Creations.

Το Sigma ηχογραφήθηκε στα Universe217 Studios, η μίξη έγινε από τον Έκτορα Τσολάκη στα HD Factory Studios (Mahakala, Need, Poem κ.α.) και το mastering από τον Steve Lado (Tardive Dyskinesia, Poem, Still Falling κ.α.). Το εξώφυλλο αποτελεί μία δημιουργία του Παναγιώτη Τσαλαβρέττα.

Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος για όλα τα σχετικά updates:

www.motherofmillionsband.com

www.facebook.com/motherofmillionsband

Best of internet