Quantcast
guide EVENTS

Μια πραγματική έκθεση επιστημονικής φαντασίας στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Στο Άγνωστο κι ακόμα παραπέρα


Μαρίτα Αλημίση · 5 Οκτωβρίου 2017

Tα εγκαίνια της έκθεσης “Science Fiction: Ταξίδι στο Άγνωστο” θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 9.10.2017 στην “Στέγη Ιδρύματος Ωνάση” με ελεύθερη είσοδο.

Δύο χρόνια μετά το Digital Revolution, η Στέγη συνεργάζεται ξανά με το Barbican Centre του Λονδίνου για την έκθεση «Science Fiction: Ταξίδι στο Άγνωστο», παρουσιάζοντας τη μακρόχρονη επιρροή της επιστημονικής φαντασίας σε όλο το εύρος της σύγχρονης κουλτούρας. Διαβάστε περισσότερα: http://www.sgt.gr/gre/SPG1974

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, από τις 20:00, βουτάμε στο άγνωστο και σε ένα συναρπαστικό ταξίδι με οδηγό την επιστημονική φαντασία: από τον 19ο αιώνα στο μέλλον και πίσω στο σήμερα, στα βάθη της ανθρώπινης αντίληψης και την απεραντοσύνη του διαστήματος.

Εξερευνήστε τις μυστηριώδεις χώρες του Ιουλίου Βερν και του Τζόναθαν Σουίφτ, ανακαλύψτε νέους γαλαξίες μέσω του Star Wars και του Alien, περιηγηθείτε ανάμεσα σε εξωγήινους και σταθείτε δίπλα σε εμβληματικές διαστημικές στολές κινηματογραφικών blockbusters, όπως του Star Trek και του Interstellar. Φανταστείτε δυστοπικούς κόσμους με το Handmaid’s Tale, το Hunger Games, το Κουρδιστό πορτοκάλι, το 28 Days Later και το τηλεοπτικό Black Mirror. Bιώστε τη μεταμόρφωση και μετάλλαξη του ανθρώπινου σώματος μέσα από τα μάτια του Ονειρομάντη, του Donnie Darko, του eXistenZ.

Στις 21:00, ακολουθεί το πιο sci-fi πάρτι της χρονιάς με μουσική από παραγωγούς του En Lefko 87.7, cocktails από το Bombay Sapphire και πολλές εκπλήξεις…

Science Fiction: Ταξίδι στο Άγνωστο

9.10.2017 στις 21:00  

Είσοδος ελεύθερη

 

Best of internet