Quantcast
guide EVENTS

Τρεχτε: Επιπλέον εισιτήρια για τους Foo Fighters στο Ηρωδειο

Το πρωινό πουλί τρώει το σκουλήκι


LUBEN CREW · 9 Ιουλίου 2017

Παρότι τα εισιτήρια για την επερχόμενη εμφάνιση των Foo Fighters στο Ηρωδειο εξανεμίστηκαν μεσα σε δύο ώρες, κάποιοι ακόμα τυχεροί θα προλάβουν να τσιμπησουν μερικά ακόμη καθώς διατίθενται από την διοργανωση.

Δείτε το δελτίο τυπου:

Μετά από τις τελευταίες τεχνικές τροποποιήσεις για την προετοιμασία του γυρίσματος της συναυλίας των Foo Fighters, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 10 Ιουλίου του 2017, είναι διαθέσιμος επιπλέον περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων .

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως τα εισιτήρια της εκδήλωσης είναι αυστηρώς ονομαστικά και κατά την προμήθειά τους ο αγοραστής οφείλει να δηλώσει τον αριθμό δελτίου ταυτότητας ή εναλλακτικά τον αριθμό διαβατηρίου του. Η είσοδος στο χώρο του θεάματος προϋποθέτει από το θεατή την επίδειξη του ανάλογου εγγράφου (ταυτότητας/διαβατηρίου) μαζί με το εισιτήριο του. Το όνομα που υπάρχει στο έγγραφο πρέπει να είναι το ίδιο με εκείνο που αναγράφεται στο εισιτήριο. Η μη ταυτοπροσωπία, συνεπάγεται τη μη δυνατότητα εισόδου στο χώρο.

Τέλος, ενημερώνουμε το κοινό πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο χώρο σε όποιον μεταφέρει σακίδιο πλάτης, μεγάλη τσάντα ή άλλα ογκώδη αντικείμενα (πχ: ταξιδιωτικά σακίδια κλπ), για λόγους ασφαλείας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας μόνο ηλεκτρονικά από τις σελίδες:

http://www.tickethour.com/

http://www.tickethouse.gr/

Best of internet