Quantcast
guide EVENTS

Sold-Out σε δυόμισι ώρες οι Foo Fighters στο Ηρώδειο!

Η συναυλία στον ιστορικό χώρο ανακοινώθηκε σήμερα στις 12 και μέσα σε ελάχιστα λεπτά εκατοντάδες τυχεροί πρόλαβαν και εξασφάλισαν τα εισιτήρια τους πριν εξαντληθούν


LUBEN CREW · 30 Ιουνίου 2017

 

Μέσα σε μόλις δυόμιση ώρες από την επίσημη ανακοίνωση της, έγινε sold out η ιστορική συναυλία των Foo Fighters που θα γίνει στις 10 Ιουλίου στο Ηρώδειο. Στις 12 η ώρα οι Foo Fighters ανακοίνωσαν μέσω της σελίδας τους στο Facebook, ότι τελικά θα διατεθούν εισιτήρια για το live παρότι αρχικά είχε διαρρεύσει ότι η παραγωγή θα διαθέσει μόνο προσκλήσεις.

Πανικός επικράτησε στις τάξεις των οπαδών της μπάντας, οι οποίοι φρόντισαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά να πάρουν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Foo FightersHerodes Atticus OdeonAthens, GreeceMonday, 10 July Tickets on sale today at 12:00 (local time)2 ticket…

Posted by Foo Fighters on Freitag, 30. Juni 2017

H εμφάνιση των Foo Fighters στο θέατρό του Ηρώδου του Αττικού γίνεται στο πλαίσιο της εκπομπής “Landmarks Live in Concert” του δικτύου PBS/USA, την οποία παρουσιάζει ο Chad Smith, drummer των Red Hot Chili Peppers. Ο Chad, στο πλαίσιο της εκπομπής, ταξιδεύει σε ιστορικά μνημεία σε όλο τον πλανήτη, στα οποία σπουδαίοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν live την δουλειά τους, με σκοπό να τα προβάλουν.

Οι πόρτες για αυτήν την συναυλία θα ανοίξουν στις 18:45 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:45.

Τα έσοδα, μετά την αφαίρεση των φόρων, θα διατεθούν σε ελληνικό φιλανθρωπικό οργανισμό.

 

Best of internet