Quantcast
guide EVENTS

Τουρίστες στην ίδια μας την πόλη θα γίνουμε με το χόστελ που έχει στηθεί στο Ρομάντσο

Mε DJ sets, τσαμπέ μπύρες και άκρως ψαρωτικές δραστηριότητες, θα τα περάσουμε σίγουρα αψέχαστα


LUBEN CREW · 11 Μαΐου 2017

Όλοι μας έχουμε να διηγηθούμε από μια ευτράπελη ιστορία από τότε που ήμασταν φοιτηταί και αλωνίζαμε τις Ευρώπες γεμίζοντας τις μνήμες μας με εμπειρίες και τα σώματά μας με junk food και φτηνές ουσίες. Βασικά αυτό δεν ισχύει ούτε καν, σίγουρα κάποιοι από εσάς ΔΕΝ έχετε να διηγηθείτε τέτοιες ιστορίες, αλλά χωρίς πλάκα δεν πειράζει καθόλου, απλά είπαμε να κάνουμε μια εντυπωσιακή εισαγωγή στο κείμενο και ομολογουμένως το “όλοι μας” τραβάει περισσότερο την προσοχή από το “κάποιοι από εμάς”.

Γιατί τα λέμε όμως όλα αυτά. Τα λέμε επειδή ο Μύθος, η γνωστή πανταχού παρούσα μπύρα της καρδιάς μας, έχει στήσει μία φάση στο Ρομάντσο που λέγεται Μythos Experience Hostel και μας προκαλεί να ζήσουμε…μυθικές εμπειρίες (είδατε τι κάναμε εκεί οι αθεόφοβοι ε) για τα επόμενα 2 Σάββατα +  bonus Αυτή την Παρασκευή. Και να σας πούμε κάτι βρε παιδιά; Eμείς θα πάμε παραπάνω από μία φορές γιατί πρώτον σε κερνάνε μπύρα (και θα κάναμε πολύ πιο απαιτητικά πράγματα για μια τσάμπα μπύρα), δεύτερον τα παιχνίδια που έχουν στήσει είναι ωραιότατα, πράγμα πολύ ασυνήθιστο για τέτοιου είδους promotional φάσεις.

Για του λόγου το αληθές, ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή για τα παιχνίδια που δοκιμάσαμε:

Drone Basket: Παίζεις basket τηλεκατευθύνοντας drones, στην ταράτσα του Ρομάντσου. Καλή φάση, δεν ξέραμε καν ότι το Ρομάντσο έχει ταράτσα.

Rodeo Ride: Aνεβαίνεις σ’ένα τεράστιο μπουκάλι μπύρας, που σαν άλλος μηχανικός ταύρος κουνιέται εντόνως με σκοπό να σε αποτινάξει από πάνω του. Έξτρα πόντοι αν το κάνεις σουρωμένος (μεταφορικά μιλώντας πάντα, δε μετράει κανείς σκορ).

Virtual Reality: Ανεβαίνεις σε μια responsive πλατφόρμα και βλέπεις σε virtual reality ότι κάνεις κάτι σούπερ χεστικό για το οποίο δε θα αποκαλύψουμε άλλες λεπτομέρειες πέρα απ’το ότι είναι σούπερ χεστικό και αξίζει να το δοκιμάσεις με κλειστά μάτια. Kαι μιας και είπαμε με κλειστά μάτια…

Βlind Hairdo: Το crew του Syoss, σου κλείνει τα μάτια και σου κάνει χτένισμα-έκπληξη. Μπορούμε να πούμε ότι ήταν πολύ ευχάριστα για εμάς να βλέπουμε τα μαλλιά μας για μία φορά χτενισμένα και κυρίως να νιώθουμε ένα στοργικό άγγιγμα στα κεφάλια μας, οπότε το κομμάτι της έκπληξης δε μας ένοιαξε και πολύ.

Laser Battle: Μάχη. Με λέιζερ. Ελάτε με τους φίλους σας, μπείτε στο Τουρνουά Laser Tag και κερδίστε 2 κιβώτια MYTHOS

 

Βlind Insta-ttoo: Bάζεις το χέρι σου σε μία τρύπα, κι ένας artist του Sake Tattoo Crew σου χτυπάει ένα προσωρινό τατουάζ-έκπληξη. Το ποστάρεις στα social με τα ανάλογα χασταγκς και μπαίνεις στην κλήρωση για να διεκδικήσεις ένα αληθινότατο tattoo από το Sake. Δε σε χάλασε.

Αυτά από δραστηριότητες. Από εκεί και πέρα, θα ακούσεις μπόλικη ωραία μουσική, αφού οι εξαιρετικοί δισκοθέτες και ο Tonis Sfinos θα φροντίσουν να χορεύεις μέχρι πρωίας – έτσι κι αλλιώς, σ’αυτό το χόστελ ώρες κοινής ησυχίας δεν υπάρχουν.

Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3 Αθήνα

Το Mythos Hostel σε περιμένει τις εξής μέρες: Παρασκευή 9 Ιουνίου, Σάββατο 10 Ιουνίου, Σάββατο 17 Ιουνίου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Facebook Event: Παρασκευή 9 Ιουνίου

Facebook Event: Σαββάτο 10 Ιουνίου

 

Μάθε Περισσότερα: www.mythosbeer.gr/hostel1833

Best of internet