Quantcast
guide EVENTS

Ο Γιάννης Αγγελάκας για δύο συναυλίες στο Piraeus 117 Academy – Κερδίστε προσκλήσεις

Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Μαρτίου


LUBEN CREW · 15 Μαρτίου 2017

O Γιάννης Αγγελάκας – σε θερμοκρασία βρασμού – έρχεται για δύο (γιατί φυσικά μία δε φτάνει) συναυλίες στο Piraeus 117 Academy την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαρτίου.
Και τις δύο συναυλίες ανοίγουν οι πολύ δυνατοί Bazooka.

Έχουμε για εσάς 4 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία της Παρασκευής 17/3, δείτε πώς να τις κάνετε δικές σας εδώ.

 


O Γιάννης Αγγελάκας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος. Δε θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για την μπάντα του, τους 100°C. Σχεδόν δυο χρόνια πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ο δίσκος “Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια” που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Με αυτόν στις αποσκευές τους θα ταξιδέψουν (και θα μας “ταξιδέψουν”) τον φετινό χειμώνα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Φυσικά πάντα υπάρχει χώρος και για επιλογές από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα.

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.
Στο Piraius117 Academy καλεσμένοι του Γιάννη Αγγελάκα και των 100′ C είναι οι Bazooka που θα τραγουδήσουν για την γενιά τους, τις οθόνες τους και τις γυναίκες τους.

Προπώληση:
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 10€
Στην δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 12€
Ταμείο: 14€
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Best of internet