Quantcast
guide EVENTS

Οι ΒΙΕΤΝΑΜ έκαναν ένα υπέροχα εκτροχιασμένο live στο πάρτι για τα 4 χρόνια LUBEN (PHOTOS)

Η μπάντα – κολοφώνας της διασκέδασης είναι κάτι μεταξύ Σάκη Ρουβά, Ηλία Ρίχτο και ΠΑΣΟΚ χρονομηχανής


LUBEN CREW · 30 Ιανουαρίου 2017

Το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου του σωτήριου έτους 2017 οι πλανήτες ήρθαν σε φωτεινή ευθεία και το Luben έκλεισε 4 χρόνια παρουσίας στο ίντερνετς. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, αγαπητοί φίλοι, πάνω στη σκηνή του Βοτανικός Plus ανέβηκαν για την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους οι θρυλικοί Βιετνάμ, δημιουργώντας παράκρουση στο κοινό (το οποίο όμως αποδείχτηκε έτοιμο για να βιώσει το φαινόμενο ΒΙΕΤΝΑΜ).

Όπως οι ίδιοι αναφέρουν στη σελίδα τους μετά το εκτροχιασμένο live του Σαββάτου:

4yearsLubenParty 21 vietnam

Οι BIETNAM, όπως αποδείχτηκε η υπέρτατη διασκευόμπαντα, έδωσε ένα εκρηκτικό live το οποίο μάλλον θα πρέπει να διακηρυχθεί ως προστατευόμενη πολιτιστική κληρονομιά από την UNESCO, αφού συμπεριλάμβανε όλες τις επιτυχίες:

4yearsLubenParty 27 vietnam

Untitled-1

 

Είτε ανήκετε στο κοινό που προτιμά την πιο λαϊκοπόπ πλευρά των ΒΙΕΤΝΑΜ, είτε από τους μερακλήδες ψαγμένους που κόβουν φλέβα για τα bonus σκυλάδικα τρακς από τα B SIDE των συλλεκτικών τους βινυλίων, ξέρετε ότι στο τέλος αυτό που μετράει περισσότερο απ’ όλα είναι η ζωντανή εμπειρία των μυθικών τους live. Aυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και το κοινό που έτρωγε back to back στη μούρη όλα τα τραγούδια που έχει αγαπήσει ή μισήσει και που είναι χαραγμένα στο υποσυνείδητό του, σερβιρισμένα μαζί με αλκοόλ, γαρύφαλλα και φουσκωτά στρώματα θαλάσσης. Ευτυχώς το μαγαζί δεν γκρεμίστηκε, να ‘χαμε να λέγαμε, να ‘χαμε να πούμε ιστορίες κατεδάφισης.

4yearsLubenParty 3

Untitled-2
4yearsLubenParty 10 vietnam

4yearsLubenParty 13 vietnam 4yearsLubenParty 11 4yearsLubenParty 15 4yearsLubenParty 16 4yearsLubenParty 25 vietnamΣτο τέλος, αυτή η καλοκουρδισμένη ψυχαγωγική μηχανή προγραμματισμένη για να σε καταστρέψει μέσω του χορού, της νοσταλγίας, του μεθυσιού και του “δε γράφονται πια τέτοια τραγούδια”, έκλεισε με ένα φαντασμαγορικό ανκορ με το “δεν έχει σίδερα” και το κοινό σε απόλυτο denial να τραγουδάει τους στίχους ενώ οι ΒΙΕΤΝΑΜ έχουν αποσυρθεί για τα καλά από τη σκηνή, προφανώς για να μαζέψουν τις δυνάμεις τους για το επόμενο live τους.
4yearsLubenParty 28 vietnam

Best of internet