Quantcast
guide EVENTS

28 φωτογραφίες από το αποθεωτικό live των 1000mods στο Piraeus Academy

Ήσουν κι εσύ εκείνο το Σάββατο στο 117 της Πειραιώς


Τσαγκ · 25 Ιανουαρίου 2017

Εντυπωσιακά πολύς κόσμος αλλά και οικογενειακή ατμόσφαιρα με την χιλιομοδίτικη στόνερ dream team…

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Τσάκας

31

Η ειδική αποστολή του Luben.TV κατεύθασε κατά τις 9 στον ήδη αγαπημένο χώρο του Piraeus Academy στο 117 της οδού Πειραιώς και ενώ έξω από το χώρο του live γινόταν ένας μικρός πανικός από τον κόσμο που περίμενε να μπει και από αυτούς που έσπευσαν για να προλάβουν τα τελευταία εισιτήρια από την ήδη sold-out φάση.

1

Η αρένα γέμισε γρήγορα γρήγορα και στις 10 παρά εμφανίστηκε στην σκηνή το τρίο των ψυχεδελοροκάδων Naxatras από την Θεσσαλονίκη. Οι Naxatras επιδόθηκαν σε ένα ατμοσφαιρικό ποιοτικό σετ ψυχεδελικού ροκ, η μπάντα ήταν φοβερά δεμένη και το setlist τους αποτέλεσε την τέλεια trippy εισαγωγή για τον οδοστρωτήρα των 1000Mods που επρόκειτω να ακολουθήσει.

10

 

Οι headliners, βγήκαν στην σκηνή μπροστά σε ένα κοινό 2.700 (δυο χιλιάδων επτακοσίων) οπαδών για να τους δώσουν αυτό ακριβώς το οποίο είχαν έρθει για να πάρουν. Τα παλικάρια από το Χιλιομόδι Κορινθίας μοίρασαν πόνο, βγάζοντας στην σκηνή ενέργεια πολλών Sabbathικών ντεσιμπέλ, με “χασιματικούς” αυτοσχεδιασμούς πάνω στα κομμάτια και με ένα στιβαρό rhythm section, απόρροια του φοβερού δεσίματος της μπάντας που αριθμεί μαζί πλέον, ακριβώς 10 χρονιά.

13

Ο συνδυασμός των παλιών και κλασσικών πλέον τραγουδιών της μπάντας, όπως το Vidage και το She με τα επικά μακροσκελή κομμάτια τους από τον τελευταίο δίσκο τους “Repeated exposure to…”   άφησαν ιδρωμένους και ικανοποιημένους τους αλαφιασμένους παρευρισκόμενους που ανανέωσαν το ραντεβού τους για ένα live που οφείλει να γίνει θεσμός.

14

 

17

18

19

2

20

21

23

26

27

28

3

30

 

4

 

7

6

Best of internet