Quantcast
guide EVENTS

Oι εξωτικοί Fortuna Records έρχονται στο Ρομάντσο την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

Ψυχεδελικά ανατολίτικα grooves στο στενό της Αναξαγόρα


LUBEN CREW · 24 Ιανουαρίου 2017

Οι εξωτικοί Fortuna Records, μια ξεχωριστή κολεκτίβα με βάση το Τελ Αβίβ μοιράζονται το πάθος τους για τα ψυχεδελικά, ανατολίτικα grooves και έχουν όραμα να το διαδώσουν στον υπόλοιπο κόσμο. Πολλά ξεχασμένα «διαμάντια» του ψυχεδελικού ήχου του Ισραήλ και της Μέσης Ανατολής ευρύτερα θα κατακλύσουν το Ρομάντσο την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

16143839_969021023228426_3628944624459479539_o

Τους Fortuna Records θα συνοδεύσουν μουσικά η Katerina Karali και ο Anatolian Weapons, με υπόσχεση για πολύ χορό!


Athens Exotica presents Fortuna Records

Ρομάντσο Club

16195288_968895253241003_7123940864106481805_n

Γνωστοί για τα ψυχεδελικά, ανατολίτικα grooves και τη μεταδοτική τους ενέργεια, οι εξωτικοί Fortuna Records, παλιοί γνώριμοι της αθηναϊκής σκηνής, επιστρέφουν για ένα ακόμη αξέχαστο party στο club του Ρομάντσο! Ο ήχος του δημιουργικού label από το Τελ Αβίβ έχει επηρεαστεί άμεσα από ξεχασμένα κομμάτια και συνδυάζει παραδοσιακούς ήχους της Μέσης Ανατολής και της Μεσογείου με βαλκανικά και αφρικανικά κομμάτια, με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις τους να εντυπωσιάζουν και να μένουν αξέχαστες στο κοινό τους.

Τους Fortuna Records θα συνοδεύσουν μουσικά η Katerina Karali και ο Anatolian Weapons, με υπόσχεση για πολύ χορό!

— — —

Fortuna Records

Με βάση το Τελ Αβίβ, οι Maor Anava, Zack Bar και Ariel Tager απαρτίζουν το ιδιαίτερα δημιουργικό label Fortuna Records αλλά και μία δυνατή DJ τριάδα που υποστηρίζει τον obscure ήχο του groove της Μέσης Ανατολής. Η Fortuna Records ως δισκογραφική επανεκδίδει ξεχασμένα κομμάτια και ανακαλύπτει σπάνιους ψυχεδελικούς ήχους. Μεσανατολίτικα grooves συνδυασμένα με αφρικανικά και βαλκανικά folk κομμάτια δημιουργούν μια πανδαισία παραδοσιακών ήχων, ιδανικών για ξέφρενα psychedelic πάρτι. Σκοπός των Fortuna Records είναι να μοιραστούν αυτά τα σπάνια διαμάντια με τον κόσμο και να επανεφεύρουν τους παραδοσιακούς ήχους της Μέσης Ανατολής και της Μεσογείου. Υπεύθυνοι για την δημιουργία και την διάδοση του ήχου της Jaffa ο οποίος αναδύθηκε μέσα από την ομώνυμη πόλη και αποτελεί μια μίξη από μεσογειακή παραδοσιακή μουσική με κιθάρες, βαριά ντραμς και συνθεσάιζερ.

https://www.facebook.com/Fortuna-Records-193122297506962/?fref=ts
https://soundcloud.com/fortunarecords

Anatolian Weapons

Ο Άγγελος Μπαλτάς, ο άνθρωπος πίσω απ’ το όνομα «Φανταστικοί Ήχοι», παράγει μουσική εδώ και μία δεκαετία. Συνδυάζοντας τολμηρά την ψυχεδελική αντίληψη με στοιχεία διαφόρων μουσικών ειδών, έχει παράγει ένα ιδιαίτερο μείγμα με μεγάλη απήχηση, τόσο εγχώρια, όσο και διεθνή.
Η καινούρια του δουλειά ως Anatolian Weapons στην Αθηναϊκή Lurid Music (με remix από το ντουέτο των Khidja) παίζεται ήδη από ανοιχτόμυαλους, περιπετειώδεις jockeys όπως τους Andrew Weatherall, Chida, Lena Willikens και Man Power.

https://www.facebook.com/fantastikoihxoi
https://soundcloud.com/fantastikoihxoi

Katerina Karali

H Κατερίνα Καραλή σαν DJ έχει παίξει σε δεκάδες αθηναϊκά bars/clubs, είτε μόνη είτε συνεργαζόμενη με διάφορες αθηναϊκές ομάδες διαλέγοντας μουσική μαζί με ονόματα από το εξωτερικό όπως Baris K, Khidja, Daniel Wang, Telephones κ.ά. Αυτόν τον καιρό συμμετέχει στα projects Oh! You Pretty Things και Midnight City.

https://www.mixcloud.com/Oh_You_Pretty_Things/
https://soundcloud.com/ohyouprettythings

— — —
Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017
BIOS Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα Προσέλευσης: 21.00
Είσοδος Ελεύθερη
— — —
Χορηγοί επικοινωνίας: RISE, www.rise.gr, www.doctv.gr
Μεγάλος χορηγός Vodafone CU

Best of internet