Quantcast
guide EVENTS

Οι Wedding Singers “αστράφτουν” για μια ακόμη φορά στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ Plus

Δυο φαντασμαγορικές εμφανίσεις τις Πέμπτες 29/12 και 5/1


LUBEN CREW · 5 Ιανουαρίου 2017

Για την απίθανη περίπτωση που δεν γνωρίζετε ποιοί είναι και τι κάνουν οι Wedding Singers επειδή είστε παπάς στα Iεροσόλυμα, δείτε αυτό το βίντεο:

Τώρα που μάθατε μάθετε και ότι αυτά τα άγρια αγόρια, δηλαδή, οι Wedding Singers, ετοιμάζονται να “αστράψουν” για ακόμα μια φορά μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων.

null

Δυο φαντασμαγορικές εμφανίσεις στο ΙΛΙΟΝ plus, τις Πέμπτες 29/12 και 5/1 με τη συμπαράσταση του αγαπημένου μας Jumping Fish, για να νιώσετε στο πετσί σας τι ακριβώς σημαίνει χορευτική μουσική 90s και πως μπορεί να συμβεί ένα μουσικό-χορευτικό ψυχοθεραπευτικό show.

Γεμίστε τις τσέπες σας με αστερόσκονη, φορέστε ότι πιο glamorous έχετε και κοπιάστε στο dancefloor του ΙΛΙΟΝ plus, όπου νέοι, γέροι, προλεταριάτο και άρχουσα τάξη, αγόρια, κορίτσια, άσπροι, μαύροι, πράσινοι, κόκκινοι, κίτρινοι, οι του “si” και οι του “no” (ένεκα της ημέρας) θα γίνουν ένα τρελό χορευτικό γαϊτανάκι.

Ελάτε στο μεγαλύτερο πάρτυ της πόλης, για να έχετε μετά να το κουβεντιάζετε στα παιδιά σας.

************************************

*Όταν οι Black Eyed Peas, κυκλοφορούσαν το 2011 το “Party all the time”, ανεπιβεβαίωτες φήμες κάτι σαν αστικός μύθος, ανέφεραν πως εμπνεύστηκαν από ένα WedSin live show, το οποίο έτυχε να παρακολουθήσουν στο σύντομο πέρασμά τους από την Αθήνα. Κάπως, έτσι μπορεί κάποιος να περιγράψει ένα live των Wedding Singers. Μια επίθεση αγάπης, χορού, αστερόσκονης, χορευτικής διάθεσης με βάση τα 90s.

Οι Wedding Singers, είναι μια μπάντα που δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τα τεκταινόμενα στην ελληνική μουσική βιομηχανία, απέτυχαν να κατηγοριοποιήσουν, καθώς στην πλειοψηφία τους δεν ξέρουν να χορεύουν. (!)

Έχουν δημιουργήσει μια δυνατή βάση από fans, έχουν παρουσιαστεί δίπλα στην Άννα Βίσση, στο Rex, αλλά και στο Eject festival, “μοιραζόμενοι” τη σκηνή με τους Pet Shop Boys και τον James Blake. Έχοντας γυρίσει όλη την Ελλάδα, παίζοντας σε χώρους από τρύπες μέχρι αρένες, και από γάμους μέχρι παραδοσιακά πανηγύρια, οι Wedding Singers, έχουν αποδείξει ένα πράγμα μόνο. Πως με το non-stop-mix τους από 90s διασκευές μπορούν να μετατρέψουν κάθε χώρο που παίζουν στο μεγαλύτερο πάρτυ, της εκάστοτε πόλης.

****
Πέμπτες 29 Δεκεμβρίου & 5 Γενάρη
Έναρξη: Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 | Η συναυλία ξεκινάει στις 22:00
Eίσοδος: 8€ (γενική)

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδρικτώνος 17, Αθήνα 10434
Κρατήσεις: 210 8824383
[email protected]
www.ilionplus.gr
https://www.facebook.com/ilionplus/

Best of internet