Quantcast
guide EVENTS

Γιορτάστε την τελευταία Πέμπτη του 2016 με ένα live των Lost Bodies στο Ρομάντσο

Xριστουγεννιάτικη κατάνυξη και ΣΩΛΗΝΕΣ στο γνωστό στέκι της οδού Αναξαγόρα


LUBEN CREW · 28 Δεκεμβρίου 2016

Οι Lost Bodies είναι ένα συγκρότημα με μακρά και σημαντική πορεία στο μετερίζι του πολύπαθου ελληνικού ροκ, ένα συγκρότημα για το οποίο εμείς προσωπικά ως Luben Guide τρέφουμε ιδιαίτερο σεβασμό, και πάνω απ’όλα, είναι το συγκρότημα που έφτασε πιο κοντά από κάθε άλλο στο να απαντήσει το αιώνιο ερώτημα που έχει ταλανίσει τόσες και τόσες ανήσυχες ψυχές: τι σκατά θα τους κάνουμε τους σωλήνες;

Η Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου είναι η τελευταία Πέμπτη του 2016 και μπορείτε να γιορτάσετε το γεγονός ότι ξεμπερδέψατε με άλλη μια μέρα για το τρισκατάρατο αυτό έτος, με το να δείτε τους Lost Bodies ζωντανά στο Ρομάντσο σε μία απ’τις σπάνιες εμφανίσεις τους. Αν είστε και λίγο τυχεροί, μπορεί να τους δείτε και τσάμπα: Στείλτε μας ένα μέιλ με τα στοιχεία σας και subject “OXI AΛΛΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ” στο [email protected] και διεκδικήστε 2 διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ενημερωθούν το μεσημέρι της Πέμπτης.

lostbodies29decpost

Δελτίο Τύπου:

Live: Lost Bodies at Romantso

Οι Lost Bodies, ζωντανά στο main stage του Ρομάντσο σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους.

Το ιστορικό συγκρότημα που μετρά 30 χρόνια παρουσίας στην εγχώρια μουσική σκηνή φημίζεται για τις εμφανίσεις του. Οι συναυλίες του δομούνται γύρω από το σαρκαστικό στίχο, την punk διάθεση, το πειραματικό στοιχείο και την άμεση επικοινωνία με το κοινό.
Τα Χαμένα Κορμιά δε φοβούνται να καταργήσουν τα όρια ανάμεσα στα μουσικά είδη. Παίζουν αυτό που νιώθουν, με ειλικρίνεια και λίγη παράνοια. Ίσως και πολύ.

Lost Bodies

Οι Lost Bodies εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Αθήνας το 1985 κυκλοφορώντας 2 κασέτες. Πλέον έχουν στο ενεργητικό τους 13 κυκλοφορίες.
Η μουσική τους βρίσκεται στις παρυφές της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής και ενσωματώνει στοιχεία από industrial, trip-hop και post-punk ήχους μέχρι funk και avant-garde στοιχεία, σε μια πειραματική μίξη ακουστικού, ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού ήχου με αρκετά στοιχεία πρόζας και κοινωνικής σάτιρας.
Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Θάνο (φωνή), Γιώργο (κιθάρες και φωνή), Βασίλη (μπάσο), Λέανδρο (κρουστά), Κωσταντή (κιθάρα).
www.lostbodies.gr/ndx.html
www.youtube.com/lostbodies
Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016
BIOS Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
Είσοδος: 7 ευρώ

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/240241469740094/

Χορηγοί επικοινωνίας: RISE, www.rise.gr, www.doctv.gr

pinelopi-gerasimou2 pinelopi-gerasimou

Best of internet