Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ BURGER GUIDE VOL.2 ΦΑΓΗΤΟ

Tα Βurgers του Gazi College παίρνουν άριστα 10

Το all day meeting point κερδίζει επάξια μια θέση στον οδηγό μας για τα καλύτερα burgers της πόλης


LUBEN CREW · 23 Δεκεμβρίου 2016

Για το Gazi College τα έχουμε ξαναπεί και είναι πλέον σαφές ότι μας αρέσει αυτό το μαγαζί ρε παιδάκι μου πώς να το κάνουμε; Στο σημερινό επεισόδιο όμως, ένεκα του Burger Guide Vol. 2, θα κάνουμε focus στα burgers του εντυπωσιακού καταλόγου του, με bonus πληροφορίες και για άλλα εδέσματα που μας κέρδισαν στην τελευταία μας επίσκεψη, ως είθισται (spoiler: έχουν και churros).

Για πάμε:

gazi-food-4net

Aυτό είναι το Feta Burger. Με ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι Black Angus, σάλτσα αγιολί φέτας, ψητή πιπεριά και τομάτα, σπανάκι baby και κρεμμύδι. Πολύ ενδιαφέρων συνδυασμός υλικών δε βρίσκετε; E, που να το φάτε κιόλας.

gazi-food-10net

Το Βurger Carbonara είναι τελικά το αγαπημένο μας, καταλήξαμε. Μπιφτέκι black angus, cream sauce, bacon και ψητά μανιτάρια pleurotus. Σου αρέσει η καρμπονάρα; Σου αρέσουν τα burgers; Mπουμ, Burger Carbonara baby, τώρα 2 απ’τα αγαπημένα σου φαγητά συνυπάρχουν αρμονικά ανάμεσα σε 2 ψωμάκια. Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος άμα το βάλει πείσμα.

gazi-food-8net

Κλείνουμε με μια άλλη μας σταθερή αγάπη, το Chicken Kinoa Burger το οποίο είναι και υγιεινό και low fat και γευστικότατο. Με ζουμερό μπιφτέκι από κοτόπουλο και κινόα, chutney ντομάτας, τραγανό iceberg και bacon. Φάτε και κάτι υγιεινό για αλλαγή, δε θα πάθετε τίποτα!

Να σημειώσουμε κάπου εδώ ότι όλα τα burgers σερβίρονται σε φρεσκοψημένα ψωμάκια briosche και με φρέσκιες τγανητές πατάτες.

Λοιπόν ε; Ήρθε η ώρα του Μac & Cheese.

gazi-food-2net

Μα δείτε το τι ωραίο που είναι. Αντιλαμβανόμαστε το οξύμωρο του να βάζουμε αυτή τη φωτογραφία τόσο κοντά στις λέξεις “low fat” αλλά να σας πούμε κάτι βρε παιδιά; Μια ζωή την έχουμε. Καμιά φορά έχεις ανάγκη το βασιλιά του comfort food, δε θα είμαστε τώρα όλη την ώρα με το θερμιδομετρητή αγκαζέ. Η κλασική εκδοχή που απεικονίζεται είναι με mozzarella, cheddar και παρμεζάνα αλλά υπάρχει και η Gazi College εκδοχή με μανιτάρια και γαλοπούλα. Ναι σε όλα.

turkish-pide

Λοιπόν αυτό το φάγαμε για πρώτη φορά και ήταν ΠΟΛΥ καλό. Λέγεται Turkish Pide και είναι το πεϊνιρλί του Gazi College με πικάντικο μοσχαρίσιο κιμά, mozzarella, αυγό μάτι και φρέσκο βούτυρο. Mükemmel! (Αυτό σημαίνει “τέλειο” στα Τούρκικα).

gazi-college-eggs-and-potato

Εδώ βλέπουμε το Gazi College Egg & Potato: Αυγό τηγανητό, πάνω σε super τραγανό rostie πατάτας με χειροποίητο συριακό λουκάνικο. Ένα δακρύ κυλάει και μόνο στην ανάμνηση της βρώσης του.

spanish-churros

Δε σας είπαμε ότι το άρθρο περιέχει και churros; Spanish Churros λοιπόν, τα αυθεντικά, με κανέλα και καστανή ζάχαρη και τρία dip: Pistachio praline, nocciola praline και bitter praline. Aπλό πλην θαυματουργό γλυκό.

gazi-college-devils-cake-2

Κλείνουμε με το Gazi College Devil’s Cake: Τέσσερις στρώσεις αφράτο κέικ σοκολάτας με γέμιση πραλίνα φουντουκιού, κανέλες σοκολάτας και χτυπημένη κρέμα σαντιγί. Θα το χαρακτηρίζαμε…κολασμένη γεύση (είδατε τι κάναμε εκεί ε; Επειδή λέγεται Devil’s Cake κι έτσι).

Το λοιπόν αγαπητοί φίλοι, αυτά. Το μόνο που μένει τώρα είναι να πάτε να τα φάτε όλα. Καλή όρεξη και καλήν αντάμωση.

Gazi College
Γκάζι: Περσεφόνης 53, 210-3422112
Πειραιάς: Γρηγορίου Λαμπράκη 117, 210-4100612
Γλυφάδα: Γρηγορίου Λαμπράκη 5, 210-8982723
(Kαι τα τρία καταστήματα έχουν takeaway και delivery)

Site: Gazicollege.gr
Facebook: GaziCollegeGr
Insta: gazicollege

 

Best of internet