Quantcast
guide BOOZE

Kάθε Δευτέρα και Τετάρτη, τα πίνουμε στο Σχοινοβάτη

Το ατμοσφαιρικό Εξαρχειώτικο στέκι ανακαινίστηκε και υποδέχεται το καλοκαίρι με αχτύπητες προσφορές


LUBEN CREW · 13 Ιουνίου 2016

Για το Σχοινοβάτη, ένα από τα αγαπημένα μας cafe-bar στα Εξάρχεια, τα’χουμε ξαναπεί εδώ.

Το λοιπόν, ο Σχοινοβάτης ανακαινίστηκε και τώρα μας αρέσει ακόμα πιο πολύ να αράζουμε στα τραπεζάκια ή τη μεγάλη “bar-ίστικη” μπάρα του για τον καφέ ή τα κοκτέιλ μας (όχι ότι πριν δε μας άρεσε βέβαια). Ιδού μερικά φωτογραφικά ντοκουμέντα από το makeover:

DSC_0090

DSC06887

Η φάση λοιπόν είναι τραπεζάκια έξω, περατζάδα Σουλτάνη και (καλοφτιαγμένος) καφές. Κάποιοι από’σας που έχετε γνωρίσει το μαγαζί στις νυχτερινές εξορμήσεις σας μπορεί να ξαφνιάζεστε, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι εξειδικευμένοι μπουφετζήδες του  Σχοινοβάτη έχουν την τεχνογνωσία αλλά και την ιδιαίτερη αδυναμία στη λεπτομέρεια που χρειάζεται για να σε κάνουν να απολάυσεις ενα καφέ ή ενα ροφήμα. Και μάλιστα σε τιμές που σε κάνουν να παίρνεις άνετα και δεύτερο χωρίς καν να το σκεφτείς.

untitled

DSC06288-8

untitled-0531

Εννοείται βέβαια πως οι βραδινές μας επισκέψεις παραμένουν τακτικές για φτηνά, ποιοτικά ποτά και κλασικά αλλά και signature cocktails. Μιλώντας για κοκτέιλ, οι επίσημες Luben προτάσεις είναι οι εξής: το γλυκό αρωματικό ¨Pin Up¨, το floral ¨Aviation¨ και φυσικά το πικάντικο¨Dante’s Circle No2¨ (το νου σας, το όνομα δεν έχει επιλεχτεί για πλάκα).

DSC_0043
DSC_0116

DSC_0217

Όπως έχουμε ξαναπεί, κάτι που μας αρέσει πολύ στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι η παρεΐστικη ατμόσφαιρά του: Η συχνότητα με την οποία έχει τύχει οι θαμώνες να χορεύουν σαν μια παρέα είναι σίγουρα πάνω απ’το μέσο όρο ενός bar.

Κάτι άλλο που μας αρέσει πολύ είναι το γεγονός ότι κάθε Δευτέρα με κάθε Budweiser που πίνουμε μας κερνάνε άλλη μια και κάθε Τετάρτη όλα τα cocktail είναι στα 5€.

Poster-Cocktail-Beer-CMYK

Αυτά καλό είναι να γίνονται, γενικά.

Σχοινοβάτης
Σουλτάνη 4, Εξάρχεια
Facebook: Σχοινοβάτης Cafe-Bar.

 

 

Best of internet