Quantcast
guide BOOZE

Είναι ο Μαύρος Γάτος το πιο γαμάτο μπαρ στα Εξάρχεια;

Ο Μαύρος Γάτος σε προσκαλεί να πας στην Κωλέττη και να αντισταθείς στον καύσωνα. Έχει προσφορά 1 + 1 Fischer σήμερα μόνο για πάρτη σου.


Διονύσης Παππάς · 30 Ιουλίου 2015

unnamed

Toυς τελευταίους μήνες, τα headquarters του Luben έχουν μεταφερθεί κοντά στο Μαύρο Γάτο. Κι όταν λέμε κοντά, εννοούμε τόσο κοντά, που κάθε βράδυ στις 9 που ψήνουν ποπ κορν, έρχεται η ποπκορνίλα και κάνει γλυκό έρωτα στα ρουθούνια μας.

Πλέον ο Μαύρος Γάτος έχει γίνει το στάνταρ σημείο που (α) κάνουμε όλα τα meeting μας (β) γενικώς αράζουμε κάθε μέρα έχουμε δεν έχουμε meeting. Ο λόγος βέβαια δεν είναι μόνο το ποπ κορν (αν και πρόκειται για πολύ δυνατό ποπ κορν, δεν είμαι σίγουρος αν το τόνισα αρκετά αυτό). Το ότι έχουνε φτηνά ποτά ας πούμε, παίζει κι αυτό το ρόλο του. Όπως επίσης και το γλυκύτατο και ευγενικό crew του μαγαζιού.

mauros-gatos-poster

Αν τυχαίνει να είσαι κι απ’αυτούς που τους αρέσει η μουσική, να κι άλλος ένας λόγος για να πας στο Μαύρο Γάτο αγαπητέ αναγνώστη. Γενικότερα το μαγαζί έχει μια αγάπη προς την όλη mod-άδικη φάση και τη northern soul αλλά θ’ακούσεις από garage μέχρι swing κι από soul μέχρι reggae.

Bασικά κάνε like στη σελίδα τους στο Facebook – έχουνε events όλη την ώρα: DJ sets μόνο με βινύλια, πάρτι, συναυλίες, τα πάντα όλα. Kαι φυσικά να πούμε κάπου εδώ ότι ο Μαύρος Γάτος έχει πάντα (ωραίο) κόσμο, όποια ώρα της ημέρας και να περάσεις.

Τέλος, γουστάρουμε που είναι φουλ ψηλοτάβανο κι έχει άπλα – κάνει καλό στο μάτι, το αυτί και την ψυχή και δεν το λέμε εμείς, το λέει η Επιστήμη. Το ρεζουμέ: O Μαύρος Γάτος είναι ένα γαμάτο μαγαζί. Κλείνοντας, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι σήμερα που είναι η τελευταία Πέμπτη που με κάθε βαρελίσια Fischer που παίρνεις σε κερνάνε και μία δεύτερη. Ψήσου.

11391296_826715650753645_2814425515161551607_n

Best of internet