Quantcast
guide BOOKS & COMICS Xmas Gift Guide 2015 ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

eFantasy: Board games, comics, manga, collectibles κι ό,τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας geek


LUBEN CREW · 11 Δεκεμβρίου 2015

index9

To eFantasy.gr σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιτραπέζιων παιχνιδιών και βιβλίων Στρατηγικής και Φαντασίας, καθώς επίσης και Comics, Manga και Graphic Novels, και ο,τιδήποτε άλλο σχετικό με τον χώρο των Geeks, όπως collectibles, action figures, statues, t-shirts και λοιπά merchandise.

Ιστοσελίδα Facebook
Funko POP!

index4

Οι συλλεκτικές φιγούρες από βινύλλιο που έχουν γίνει μόδα παγκοσμίως θα σας ξετρελάνουν. Μπορείτε να βρείτε Funko POP! φιγούρες με ήρωες από τις αγαπημένες σας ταινίες ή σειρές, από comics ή manga, από παιχνίδια και από ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Δες το
Star Wars Monopoly

index5

Η νέα ταινία Star Wars βγαίνει στις αίθουσες σε λίγες ημέρες και τι καλύτερο από να παίξουμε στις μέρες των εορτών με τους φίλους ή με την οικογένεια Monopoly με θέμα το Star Wars! Διαλέξτε τον αγαπημένο σας ήρωα και ξεκινήστε τις αγοροπωλησίες.

Δες το
Risk: Game of Thrones

index3

Έχετε φάει κόλλημα με την σειρά Game of Thrones και όνειρό σας είναι να στρογγυλοκάτσετε στο Iron Throne, αφού κατακτήσετε και τα επτά βασίλεια του Westeros; ‘Ηρθε η ώρα, λοιπόν, να αποδείξετε την αξία σας σε αυτή την νέα συλλεκτική έκδοση Risk. Το καλύτερο δώρο για τους fan της σειράς και των βιβλίων του George R. R. Martin.

Δες το
Warhammer Age of Sigmar

index6

To Warhammer: Age of Sigmar είναι να από τα πιο εντυπωσιακά εισαγωγικά κουτιά που έχει κυκλοφορήσει η Games Workshop για τον φανταστικό κόσμο του Warhammer. Μόλις το ανοίξεις θα βρεις δύο εκπληκτικά λεπτομερείς στρατούς, Age of Chaos και Stormcast Eternals και φυσικά οτιδήποτε χρειάζεσαι για να παίξεις με τον δικό σου στρατό. Αν σου αρέσουν τα wargames και ο μοντελισμός, θα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτή την καταπληκτική σειρά.

Δες το

Best of internet