Quantcast
guide GADGETS & GAMES Xmas Gift Guide 2015 ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Gadget Shop: Hλεκτρονικός παράδεισος για gadgets και ασυνήθιστα δώρα


LUBEN CREW · 12 Δεκεμβρίου 2015

gs

Το Gadget-Shop.gr, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης gadgets, παιχνιδιών και ασυνήθιστων δώρων. Βασικό μέλημά του είναι η παροχή των πιο έξυπνων, ποιοτικών και ανταγωνιστικών προϊόντων της αγοράς.

Ιστοσελίδα Facebook
Apple iPhone 6s 16GB Rose Gold

1444300290-I0092-0

Το νέο Apple iPhone 6s είναι γεγονός και σου προσφέρει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και νέες, καινοτόμες λειτουργίες που θα αλλάξουν τον τρόπο που αλληλεπιδράς με την αγαπημένη σου συσκευή.

Δες το
MLS iQTab Kido Extra 7” Pink

1449147982-ML0026-0

Tablet με οθόνη IPS 7″, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1 GH και εκπαιδευτικό υλικό για παιδιά στα ελληνικά. Super διασκεδαστικό, super ασφαλές.

Δες το
Ρουλέτα με Σφηνάκια

1385649893--0

Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να βγεις νικητής σε οποιοδήποτε δοκιμασία σχετικά με την αντοχή σου στο αλκοόλ; Απόδειξε το με το Spin N Shot Roulette Drinking Game. Μάζεψε την παρέα σου, γύρνα την ρουλέτα, τοποθέτησε την μπάλα και πιες το περιεχόμενο του σφηνοπότηρου που αντιστοιχεί στον αριθμό που σταμάτησε. Κάθε σφηνοπότηρο αντιστοιχεί σε 3 αριθμούς, γεγονός που εγγυάται μεγαλύτερη δυσκολία και περισσότερη διασκέδαση.

Δες το
Συσκευή Fondue Σοκολάτας

 

1417174881-L0350-0

Η θέα και μόνο της πλούσιας σοκολάτας αποτελεί για σένα έναν πειρασμό στον οποίο είναι αδύνατο να αντισταθείς; Δεν είσαι ο μόνος. Το συγκεκριμένο gadget σχεδιάστηκε για τους απανταχού λάτρεις αυτού του παραδεισένιου πειρασμού.

Η σοκολάτα ξεκινάει την διαδρομή της από την βάση της συσκευής, και καταλήγει να αναβλύζει από το μίνι σιντριβάνι, δημιουργώντας ένα απολαυστικό θέαμα που θα γίνει η ατραξιόν σε κάθε πάρτι. Ιδανικό για να επικαλύψετε με σοκολάτα μικρές λιχουδιές όπως μπισκότα, ζαχαρωτά, φράουλες κ.α.

 

Δες το

Best of internet