Quantcast
the stream POPSTREAM

Το Κάστρο του Τακέσι επιστρέφει στην τηλεόραση και θυμόμαστε 10 απολύτως απαράδεκτα τζιφ

Το μόνο ριάλιτι επιβίωσης που βλέπεται ευχάριστα ετοιμάζεται να κάνει comeback μετά από 27 χρόνια


Χρήστος Πρόεδρος · 4 Οκτωβρίου 2017

Όπως θα έχετε διαπιστώσει και μόνοι σας, η τηλεόραση πλέον βρίθει από ριάλιτι επιβίωσης, στα οποία άτομα με τον ευσεβή πόθο να γίνουν σελέμπριτιζ που θα διαφημίζουν συμπληρώματα διατροφής περνούν διάφορες δοκιμασίες σε εξωτικά μέρη όπως ο Άγιος Δομίνικος, οι Φιλιππίνες και ο νομός Ηλείας. Ωστόσο το πλέον αυθεντικό, σκληρό και ομολογουμένως ανίκητο παιχνίδι επιβίωσης απ’ το οποίο κανείς δεν επιβίωσε, είναι το γιαπωνέζικο (απόρθητο) «Κάστρο του Τακέσι» το οποίο είχαμε παρακολουθήσει ένα φεγγάρι στην ελληνική τηλεόραση από το ΣΚΑΪ.

Το ορίτζιναλ Κάστρο του Τακέσι γυρίστηκε από το 1989 μέχρι και το 1990 και έκτοτε μεταδιδόταν σε πολλές ευλογημένες χώρες της Γης με σχολιασμό στην εκάστοτε γλώσσα. Τώρα, όπως διαβάζουμε εδώ, το Κάστρο του Τακέσι επιστρέφει μετά από 27 χρόνια για να γυριστούν νέα επεισόδια με σκοπό, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, να παιχτούν στη Βρετανική τηλεόραση.

Αυτή τη φορά το Κάστρο του Τακέσι θα γυριστεί στην Ταϊλάνδη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 100 αθώα και ανυπεράσπιστα άτομα θα προσπαθούν να προσπεράσουν κάποια εξωφρενικά δύσκολα εμπόδια προκειμένου να καταφέρουν να εισβάλλουν στο κάστρο.

Δεν ξέρουμε εάν αυτή τη φορά τα εμπόδια θα είναι πιο εύκολα από το ορίτζιναλ κάστρο του Τακέσι, αλλά σίγουρα μας έχουν λείψει τα αγωνίσματα όπως ο λαβύρινθος, τα βραχάκια και οι Τουρτομαχίες και γάντια και σίγουρα ελπίζουμε ο Τζένεραλ Λι να μην απογοητευτεί με το reboot. Μένει να δούμε εάν θα καταφέρει έστω και ένας να μπει στο απόρθητο κάστρο.

 

 

Best of internet