Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Πώς να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Burger στα Βόρεια προάστια: Juicy Grill

Δοκίμασε το “Ari Gold” και θα καταλάβεις


Yπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους γουστάρω να τρώω στο Juicy Grill. Το φοβερό φαγητό είναι ένας απ’αυτούς, το combo “γαμάτος χώρος / γαμάτη τοποθεσία” είναι ένας δεύτερος, αλλά αυτό που μίλησε στην καρδιά μου με τη μία είναι το όνομα του πρώτου σε πωλήσεις burger τους: Ari Gold (από τον πρωταγώνιστη-είδωλο του Entourage προφανώς). Γενικά, burgers και σειρές είναι σίγουρα μέσα στο top-5 απολαύσεών μου στη ζωή (ίσως και top-2) οπότε χαίρομαι ιδιαίτερα που με τους ανθρώπους του Juicy Grill έχουμε τις ίδιες απόψεις για το πως πρέπει να φτιάχνονται αυτά τα 2 πράγματα.

 

image6

image10

Το Ari Gold λοιπόν, είναι με beef patty, κατσικίσιο τυρί, καραμελωμένο κρεμμύδι, σωταρισμένο μανιτάρι και μαγιονέζα aioli. Γενικά δε νιώθεις για τι burger μιλάμε. Υπάρχει επίσης το New Yorker, με μπιφτέκι γεμιστό με μοτσαρέλλα, bacon, τηγανητό αβγό και ΒΒQ sauce.

IMG_2223

image7

Για ακόμα πιο μερακλίδικα γούστα υπάρχει και το χαβανέζικο πιάτο “Loco Moco”: 400 γρ. μπιφτέκι με σάλτσα από λουκάνικο chorizo (που φτιάχνεται στο  Juicy) και αυγό τηγανητό από πάνω.

image1

image11

Έφυγες όπως είσαι για: Kεραμεικού 2 (Χολαργός)
Τηλ: 215-5203201
Facebook

Best of internet