Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Πώς να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Burger στα Δυτικά προάστια: Bull House

Ζυμωτά ψωμιά και σάλτσα από Jack Daniels!


Ευτυχώς που άνοιξε το Bull House και δε χρειάζεται να ξενιτευόμαστε εμείς των Δυτικών Προαστίων όταν θέλουμε να φάμε ένα σωστό, ποιοτικό burger. Οι φράσεις-κλειδιά της φιλοσοφίας του μαγαζιού είναι “απλό αλλά όχι απλοϊκό” και “homemade”. Homemade όμως, όχι μαλακίες: Προετοιμάζουν οι ίδιοι όλα τα υλικά των burgers (τύπου, ζυμώνουν μόνοι τους ακόμα και τα ψωμάκια κάθε μέρα).

 

IMG_3213

Από τους πιο δυνατούς παίχτες του μενού είναι το Chili and Pepper’s (με καραμελωμένα κρεμμύδια και πολύχρωμες πιπεριές), το Jack Daniel’s Burger με τη λευκή Jack Daniel’s sauce (κολασμένη πατέντα του καταστήματος – δε θα τη βρεις πουθενά αλλού) και το αγαπημένο μας Bull House (special μπιφτέκι, πίκλες, onion rings, λιωμένο τσένταρ και γλυκοξινοειδή σως).

 

IMG_3215

MIDWEST MENU

JACK DANIELS BURGER

 

Εκτός από τα burgers, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά (κι αυτά παρασκευασμένα από το Bull House) όπως κοτομπουκιές, σαλάτες, mozzarella sticks , onion rings και πατάτες με τσένταρ και μπέικον που έχουν δικό τους fan club.

Οι μερίδες είναι μεγάλες και χορταστικές και οι τιμές ψαρωτικά χαμηλές. Το φαγητό συνήθως σερβίρεται με classic rock υπόκρουση αλλά τα παιδιά είναι γενικά διαλλακτικά σ’αυτό το κομμάτι.

 

COUNTRY POTATOES CHEDDAR BACON

 

Έφυγες όπως είσαι για: Aιμ. Βεάκη 11 (Περιστέρι)
Tηλ: 210-5716706
Facebook

Πες την κωδική φράση “LTV” και φάε με έκπτωση 10%.
Καλή Παγκόσμια Ημέρα Burger.

Best of internet