Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Πώς να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Burger στο κέντρο της Αθήνας: FOOD Str

Το value for money μπεργκεράδικο που φτιάχνει και χοτ-ντογκ με ολόκληρη μπριζόλα!


Στον 1,5 χρόνο λειτουργίας του, το FOOD Str ταΐζει καθημερινά τον κόσμο του αθηναϊκού κέντρου. Έχοντας μία τελείως street food λογική σε όλο το concept του μαγαζιού, στο FOOD Str θα σας προσφέρουν ζουμερά burgers (εξαιρετικά μάχιμη η σως τομάτας τους), hot dogs με ιδιαίτερες γεύσεις, fish and chips και τη διάσημη σούπα λαχανικών, ή αλλιώς “hangover soup” όπως είναι γνωστή στους λάτρεις του μαγαζιού, η οποία θα σου γιάνει το στομαχάκι όταν έχεις πιει τον κώλο σου αλλά θα σου φάνει το ίδιο γαμιστερή κι αν τη φας νηφάλιος (tip: πες τους να σου βάλουν και μπέικον).

 

tampela

burger & soup

 

Το μενού ανανεώνεται συχνά με καινούργιες προσθήκες όπως το Βlack Τuna Burger με τόνο σε κατάμαυρο ψωμί, και το Pork Chop Dog, ένα hot dog με χοιρινή μπριζόλα! Και όλα αυτά σε τιμές που σε κάνουν πολύ χαρούμενο. Βασικά, το FOOD Str είναι ξεκάθαρα το πιο value for money μπεργκεράδικο του κέντρου.

 

 

WALL

 

 

patari2

 

Το κατάστημα είναι ανοιχτό από το μεσημέρι μέχρι πολύ αργά το βράδυ. Λειτουργεί και delivery από τις 12:30 – 18:30 το οποίο εξυπηρετεί το κέντρο.

 

EXTERIOR

DELIVERY MENU

 

Έφυγες όπως είσαι για: Καλαμιώτου 14 (Κέντρο, δίπλα στο μεγάλο του αδερφό Τhe Dude Bar)
Τηλ: 210-3211003
Facebook

Πες την κωδική φράση “LTV” και πάρε δωρεάν μία μπύρα Alfa ή Heineken με κάθε burger.
Καλή Παγκόσμια Ημέρα Βurger.

Best of internet