Quantcast
guide EVENTS

Kερδίστε 5 προσκλήσεις για το Resistance Festival με Asian Dub Foundation, 1000mods και πολλά άλλα

Στις 24, 25 και 26 Ιουνίου στo Γεωπονικό της Αθήνας


LUBEN CREW · 23 Ιουνίου 2016

To λοιπόν, στείλτε μας mail στο [email protected] με θέμα “Resistance” και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 5 μονές προσκλήσεις για όλο το τριήμερο του Resistance Festival που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 24 μέχρι και την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

afisa

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:
Resistance Festival 2016
Ελεύθεροι λαοί σε ελεύθερες χώρες

Στις 24, 25 και 26 Ιουνίου στo Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Ιερά Οδός.

Το Resistance Festival 2016 είναι στην τελική ευθεία της πραγματοποίησης του. Για 9η συνεχόμενη χρονιά θα γίνει στo Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, στην Ιερά Οδό, με πρωτοβουλία της εφημερίδας Δρόμος της Αριστεράς. Το φεστιβάλ αποτελεί την σημαντικότερη διεθνής συνάντηση κινημάτων και συλλογικοτήτων που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.  Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες και κινήματα από όλο τον κόσμο, όπως πέρσι ο Αλβάρο Γκαρσία Λινέρα, αντιπρόεδρος του Πολυεθνικού Κράτους της Βολιβίας, ο διανοούμενος Σαμίρ Αμίν και ο συγγραφέας Ταρίκ Αλί.

Όπως κάθε χρόνο το Resistance Festival Θα διοργανώσει εκδηλώσεις γύρω από τα μεγάλα πολιτικά θέματα, εγχώρια και διεθνή, που απασχολούν τους προοδευτικούς ανθρώπους στην χώρα μας και όχι μόνο. Βέβαια δεν θα λείψουν και οι συζητήσεις για διάφορες άλλες θεματολογίες αλλά και τα πολλά και διαφορετικά πολιτιστικά γεγονότα.

Πολιτικές παρουσίες

Οι πολιτικές παρουσίες του φεστιβάλ θα είναι και φέτος ιδιαίτερες και σημαντικές. Ήδη έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους η Λεϊλά Χάλεντ, ζωντανός θρύλος της Παλαιστινιακής Αντίστασης, η Φιγέν Γιουκσεντάγ, βουλευτίνα και συμπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP) και ο Αλπ Άλτινορς, αντιπρόεδρος του HDP, του κόμματος που συσπειρώνει το Κουρδικό κίνημα και το μεγαλύτερο μέρος της τουρκικής επαναστατικής Αριστεράς. Επίσης θα συμμετάσχουν αντιπροσωπείες από την Γαλλία, την Νορβηγία, την Χώρα των Βάσκων, την Καταλονία, το Πακιστάν, την Αργεντινή, την Βολιβία, την Τουρκία, την Παλαιστίνη κ.α. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και άλλες σημαντικές παρουσίες.

logo-megalo

Πολιτιστικό πρόγραμμα

Όπως κάθε χρονιά το πολιτιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι πλούσιο και ιδιαίτερο και βέβαια δεν έχει ολοκληρωθεί η υλοποίηση του ακόμα, άρα να περιμένετε πολλές εκπλήξεις ακόμα.

Για την Παρασκευή 24/6, στην κεντρική σκηνή θα εμφανιστούν οι 1000mods (Ελλάδα) και οι The Big Nose Attack (Ελλάδα) ενώ στην λαϊκή σκηνή οι Rebetien μαζί με τον Βασίλη Σκούτα και τον Δημήτρη Μυταράκη. Το Σάββατο 25/6, στην κεντρική σκηνή θα εμφανιστεί η Yasmine Hamdan (Λίβανος) και κάτι ακόμα που είναι έκπληξη προς το παρόν. Την ίδια μέρα στην λαϊκή σκηνή θα γίνει ικαριώτικο γλέντι με τον Νίκο Φάκαρο και τους Musicaroi.

Την Κυριακή 26/6 την σκυτάλη παίρνουν οι Asian Dub Foundation (Αγγλία), ο Βέβηλος με guest τους Βαβυλώνα (Ελλάδα) και οι Social Waste & Αντίποινα ft Dj Magnum (Ελλάδα) ενώ στην λαϊκή σκηνή θα έχει κρητικό γλέντι με τον Βασίλη Σταυρακάκη και τους Αντώνη Σταυρακάκη, Γιώργο Σταυρακάκη, Γιάννη Παπατζανή και Σταύρο Μαραγκουδάκη

Περισσότερα στο www.resistancefestival.gr

gif

Facebook: ResistanceFestivalAthens
Twitter: ResistanceFest
#ResistanceFest2016

Best of internet