Quantcast
guide EVENTS

Κερδίστε 2 προσκλήσεις για την πρώτη ημέρα του Release Athens με Beirut και Daughter

Στείλτε mail και θα σας στείλουμε στην Πλατεία Νερού την Τετάρτη


LUBEN CREW · 30 Μαΐου 2016

Το λοιπόν, στείλτε μας ένα email στο [email protected] με subject “Beirut” και μπείτε στην κλήρωση για να είστε ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια πρόσκληση για την πρώτη μέρα του φεστιβάλ Release Athens με τους Beirut, Daughter, CASS Mc Combs, Irene Skylakaki και Moa Bones. H κλήρωση θα γίνει αύριο Τρίτη 31/5 στις 18:00 και τότε θα μάθεις εάν θα στείλουμε εσένα στην πλατεία νερού.

Διαβάστε εδώ μερικά κατατοπιστικά λόγια για τα acts της πρώτης ημέρας του Release Athens για προετοιμαστείτε για το βράδυ της Τετάρτης:

BEIRUT

beirut2

Ένας νεαρός Αμερικάνος που παίζει πανέμορφη μελωδική indie / world μουσική, με έμφαση στα Βαλκανικά ηχοχρώματα, μαζί με τη μπάντα του η οποία φέρει το όνομα μίας πόλης της Μέσης Ανατολής! Μάλλον η συντομότερη περιγραφή που θα μπορούσαμε να δώσουμε για τους Beirut, το πολυαγαπημένο συγκρότημα που σχημάτισε ο Zach Condon στη Santa Fe, πριν από 10 χρόνια, κατακτώντας σταδιακά το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο και την Ελλάδα!

 

DAUGHTER

daughter

Σχηματίστηκαν το 2010 στην Αγγλία από την γεννημένη στο Βόρειο Λονδίνο, από Ιρλανδο-Ιταλούς γονείς, Elena Tonra και τους Igor Haefeli (κιθάρα) και Remi Aguillela (drums). Το ντεμπούτο τους, “If You Leave”, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2016 και απέσπασε τρομερές κριτικές. Γεμάτο πανέμορφα μελωδικά κομμάτια, σχεδόν κρυστάλλινης ομορφιάς, όπως τα “Youth”, “Still”, “Smother”, “Touch”, “Amsterdam”, “Winter”, το album γνώρισε αμέσως και εμπορική επιτυχία, ενώ σχεδόν όλα τα προαναφερθέντα τραγούδια ακούστηκαν σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές. 

 

CASS McCOMBS

maxresdefault (1)

O Cass McCombs είναι ένας από τους κορυφαίους Αμερικανούς συνθέτες και τραγουδοποιούς των τελευταίων δέκα χρόνων. O χαρακτηρισμός του ως ο πιο συναρπαστικός εκπρόσωπος της indie-folk πιθανότατα τον περιορίζει, καθώς ο 38χρονος Καλιφορνέζος έχει εξερευνήσει δεκάδες μουσικά είδη. Από το 2003 έως σήμερα έχει κυκλοφορήσει επτά δίσκους, μια συλλογή με b sides και ακυκλοφόρητα και ένα EP, με μια μόνιμη μπάντα, στην οποία ο ίδιος θεωρεί πως είναι απλά ένα μέλος της.

 

Ο καιρός για την Τετάρτη προβλέπεται τέλειος, το line-up είναι δυνατό, καλά θα κάνεις λοιπόν να είσαι εκεί.

Best of internet