Quantcast
guide EVENTS

Όταν παίζουν τα γκαφρά περνάμε καλά: 5 ρετρό κομμάτια που απαιτούμε να ακούστουν στη συναυλία των ΖΝ

Οι Ζωντανοί Νεκροί έρχονται για 2 ανεπανάληπτα live 4/12 sto Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη) kai 11/12 sto Fuzz (Αθήνα)


LUBEN CREW · 30 Νοεμβρίου 2015

zontanoinekroi

Toυς ξέρεις. Τους έχεις ακούσει. Μπορεί να είσαι fan και να έχεις μεγαλώσει με τα τραγούδια τους, ή μπορεί να είσαι hater και να χλευάζεις τα ψευδώνυμά τους. Όπως και να ‘χει όμως η είδηση για την επανένωσή τους και η ανακοίνωση για την επερχόμενη κυκλοφορία του 2ου Τόμου, μάλλον δεν σε άφησε αδιάφορο.

Μέσα σε ένα πολυτάραχο 2015 για τους ίδιους και τη χώρα, το θρυλικό συγκρότημα κυκλοφόρησε το EP “Πάσα Ντουμάνια / Παραισθήσεις”, και έκανε μερικές από τις μεγαλύτερες συναυλίες που έγιναν ποτέ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, γεμίζοντας ασφυκτικά όλους τους συναυλιακούς χώρους που τους φιλοξένησαν.

topmovie

Και ερχόμαστε στο σήμερα… λίγο πριν το 2016, με τους ΖΝ στο studio να συνεχίζουν τις ηχογραφήσεις για τον Δεύτερο Τόμο, και να γυρνάνε όλη την Ελλάδα διαδίδωντας την επιστροφή του αληθινού, βρώμικου ΖΝ rap, που τόσες γενίες αγαπήσανε. Αποκορύφωμα αυτού του πρώτου κύκλου της επιστρφοής τους, είναι οι δύο συναυλίες σε Θεσσαλονίκη (Fix Factory) και Αθήνα (Fuzz), στις 04/12 και 11/12 αντίστοιχα. Δύο live που έρχονται να κλείσουν το κεφάλαιο “Πάσα Ντουμάνια/Παραισθήσεις” και να σηματοδοτήσουν την αντίστροφή μέτρηση για την μεγάλη εποχή του Δευτέρου Τόμου.

Ας μη λέμε πολλά, ας δούμε 5 κομμάτια με απεριόριστο καλτ στατους που απαιτούμε να παιχτούν. Γράψτε μας στα σχόλια τα δικά σας:





Best of internet