Quantcast
guide EVENTS

Τα event του Senza που δεν πρέπει να χάσετε αυτή την εβδομάδα

Μέσα Σεπτεμβρίου και στο Senza Bar γκρουβάρουμε δίχως αύριο


LUBEN CREW · 16 Σεπτεμβρίου 2014

 
 

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου

Capture

facebook event

KillEmil Wednesdays στο Senza για 2 Τετάρτες το μήνα, κάθε μήνα, με Funky Beats για να σπάει η βδομάδα με Groova! Aυτήν την Τετάρτη ο KillEmil συναντά τον Soulnek & την Alida SoulMama με ένα Hip Hop live act και ένα DJ Set έκπληξη…

 
 

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου

2
 facebook event

Tα ιδρυτικά μέλη των Kακό Συναπάντημα , για πρώτη φορά στο Senza για ένα δυνατό reggae party. Θα γίνει και παρουσίαση του νέου cd children  μαζί με reggae-dub-a-rap selections! Free entrance .

 
 

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου

asd
facebook event

Τα Shots! Parties, όπως προδίδει και το όνομα, εγγυούνται σφηνάκια για όλους!

Πώς; Η ιδέα είναι απλή:

Κάθε μισή ώρα ο DJ φωνάζει ένα χαρακτηριστικό, π.χ. κόκκινο T-shirt, piercing στη μύτη, μουστάκι, κροκόδειλο για κατοικίδιο, ή οτιδήποτε άλλο του κατέβει τέλος πάντων.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκεφτείς αν το ‘χεις και, αν ναι, να περάσεις δίπλα από τον DJ για να παραλάβεις, το shot σου και να πεις ένα χρόνια πολλά στα παιδία του Bunt.gr που κλείνουν τα 2 χρόνια λειτουργίας!

HINT: Τα Shots! Parties είναι μια συνεργασία του Senza και της ομάδας του Bunt, κάτι που καθιστά δύσκολη την οποιαδήποτε υπόσχεση ως προς τις μουσικές που θα παίζουμε. Σίγουρα όχι ελληνικά και οτιδήποτε μη χορευτικό.

Groove.Drink.Puke.Repeat

 
 

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου

werty

facebook event

 

Τα Not Sober parties για πρώτη φορά στο SENZA σε μια βραδία αφιερωμένη σε urban sounds. Special guest Kris Riot YSPWSY & N. Lardas απο Enter The Void.

Είσοδος ελεύθερη.
Doors Open at: 22:30

Supported by: Inksane Tattoo & Body Piercing Studio

 

Best of internet