Quantcast
guide EVENTS

Συνολάκια για Κηδείες

Για να μην γίνετε σούργελο στην κηδεία της Μάγκι


EGO PETRO · 8 Απριλίου 2013

Πέθανε η  Margaret Hilda Thatcher, η αλουμινένια κυρία του Ηνωμένου Βασιλείου και τα νέα έφτασαν αργά στο σπιτικό μας. Κλάμα του νεοφιλελεύθερου μπαμπά και σπαραγμός της Αγγλίδας μάνας που δεν έχω. Όπως και να έχει, τα νέα έφτασαν αργά και ένα συνολάκι πρόχειρο δεν υπάρχει να σκεπάσουμε το πετσί μας και να κλάψουμε σαν σωστοί άντρες. Αλλά τα βασικά για το τι πρέπει να κάνουμε και να φορέσουμε σε μια γιορτή τα ξέρουμε.

 
 

xfriendly-funerals.jpeg.pagespeed.ic.-nKsVIf-BC

 
 

Ντύσιμο

 
 
funeral4
 
 

Τα νέα συνήθως φτάνουν τελευταία στιγμή, οπότε το να έχετε στην άκρη ένα μαύρο κουστούμι-ταγιέρ είναι το must του κάθε φρόνιμου παιδιού που πριν πεινάσει έχει παραγγείλει. Μαύρα καλά παππούτσια τα οποία το μόνο που χρειάζονται είναι ένα καλό γυαλισματάκι και από ρούχα είμαστε καλά. Ό,τι θα φόραγες βασικά σε συνέντευξη για δουλειά. Αυτά που κάνουν στο εξωτερικό αυτοί που έχουν αυτό το πράγμα, την δουλειά!
Αποφύγετέ έντονες κολόνιες και φανταχτερά χτενίσματα γιατί είναι η μέρα του νεκρού και δεν είναι σωστό να του κλέβεις την παράσταση. Τελευταία φορά που κάνει πάρτι είναι ρε κάφρε. Επίσης γυαλιά ηλίου είναι βασικός εξοπλισμός γιατί έτσι μπορείς αν βαριέσαι να κοιτάς κανένα λουλουδικό γύρω-γύρω να περάσει η ώρα.Εντάξει αυτό ήταν κακό! Γυαλιά ηλίου για να μην φαίνονται τα βουρκωμένα μάτια σου!
 
 

Αποφύγετε ατάκες!

 
 

Basescu-Sarkozy-laughing-Vaclav-Havel-funeral
 
 

Ατάκες οι οποίες στην καθημερινότητα μπορεί να σου ακούγονται απλές, σε μια κηδεία είναι κάτι το διαφορετικό. Σε πιάνει αυτό του παιχνιδιού που δεν πρέπει να πεις τις λέξεις ναι και όχι και κρατιέσαι με νύχια και με δόντια. Από κάτω είναι το Top 5 των χειρότερων ατακών που δεν πρέπει να πεις σε μία κηδεία

 

1. Πωπω μαλάκα, πέθανα σήμερα στην δουλειά!
2. Σκότωμα ο δρόμος σήμερα με τις βροχές!
3. Άργησα. Έχασα τίποτα;
4. Στο όρθιο θα την βγάλουμε;
5. Πάρε τον νεκρό (ψευδώνυμο αρχισυντάκτη Luben) τηλέφωνο να δούμε για τα repost.

 
 

After party

 
 

Metaxa production
 
 
Αν δεν γνωρίζετε καλά τoν πεθαμένο καλό θα είναι να αρχίσετε τις δημόσιες σχέσεις λίγο πριν το μυστήριο γιατί στο μυστήριο επικρατεί σιγή. Σποτάρετε τους συγγενείς και θυμηθείτε  πέντε με έξι καλά πράγματα που έκανε εν ζωή και αραδιάστε τα. Επένδυση για το μέλλον λέγεται αυτό, γιατί μετά το μυστήριο υπάρχει τραπέζι με φαγητό και μπόλικο Metaxa στο τραπέζι. Αν τους γνωρίζετε καλά τους συγγενείς η είστε και ο ίδιος συγγενής, προσπαθήστε να αποφύγετε αυτούς τους τζαμπατζήδες. Επίσης, το να μεριμνήσετε και να μην φάτε τίποτα πριν την κηδεία είναι πολύ καλή κίνηση γιατί στο τραπέζι στους περισσότερους θα τους έχει κοπεί η όρεξη. ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΛΑ!
 
 

Φλερτ

 
 

death_at_a_funeral_2010
 
 
Όχι!

 
 

BONUS συμβουλή: Πιάτο!

 
 

piata1
 
 

Υπάρχει ένα έθιμο με ένα πιάτο γεμάτο κόλλυβα που το πετάνε κάτω να γίνει χίλια κομμάτια για τον νεκρό. Αποφύγετε καλά σερβίτσια. Πάρτε αυτά του Βερόπουλου τα πλαστικά που είναι και φτηνά.

Εδώ υπάρχει και το βιντεάκι που κυκλοφορεί στο ίντερνετ με τα δεκα πράγμα  που δεν πρέπει να κάνεις σε κηδεία. Μπορεί να είναι στα γερμανικά αλλά το νόημα το πιάνεις.
 
 

http://www.youtube.com/watch?v=ix5ya7oLr1Q
 
 

Αντίο Μάγκι!

Best of internet