Quantcast
the stream POPSTREAM

Η μούφα είδηση ότι ο ΝτιΚάπριο θα παίξει τον Λένιν είναι κάτι σαν ο Μουζουράκης να κάνει το Στάλιν

Κάποιοι το βρίσκουν καλή ιδέα αλλά μάλλον αυτοί δεν είναι οι οπαδοί του Λένιν


THE NEWSROOM · 18 Οκτωβρίου 2017

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο hoax κάνει το γύρο του Ίντερνετ πριν αναφερθεί ως ψευδής, αλλά δεν κυκλοφορεί κάθε μέρα μια fake είδηση που να έχει ηθοποιούς του Χόλιγουντ και Ρώσους μπολσεβίκους κομμουνιστές. Δυστυχώς για τους φαν του Λεονάρντο ντι Κάπριο (δεν είμαστε σίγουροι για το πως αισθάνονται οι φαν του Λένιν), η ταινία στην οποία θα υποδύεται τον κομμουνιστή ηγέτη Βλάντιμιρ Λένιν με σκηνοθέτη το Στίβεν Σπίλμπεργκ δεν πρόκειται να γίνει τώρα σύντομα και η υποτιθέμενη αφίσα είναι ψεύτικη.

To όνομα του ΝτιΚάπριο για το ρόλο του Βλάντιμιρ Ίλιτς Ούλιανοφ όπως ήταν το κανονικό όνομα του ρώσου επαναστάτη έχει ακουστεί πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν ήταν κάτι παραπάνω από φήμη. O ίδιος (του οποίου η γιαγιά από τη μητέρα του ήταν Ρωσίδα και ο ίδιος προφανώς μοιάζει με τον Λένιν) έχει δηλώσει στο παρελθόν ενδιαφέρον για το ρόλο, ο οποίος του είχε προσφερθεί σχεδόν αμέσως από το ρωσικό κρατικό κινηματογραφικό στούντιο Lenfilm. O Nτικάπριο πάντως στη δήλωσή του είχε πει πως θα ήθελε να παίξει τον Λένιν, τον Πούτιν αλλά και τον Ρασπούτιν.

Σε κάθε περίπτωση εμείς πιστεύουμε ότι ακόμη κι αν ο ΝτιΚάπριο το πουλήσει, υπάρχουν μια σειρά από εκλεκτοί για το ρόλο του κομμουνιστή ηγέτη. Όπως πχ:

Ο Πάνος Μουζουράκης

 

 

Best of internet