Quantcast
the stream DAILY VIRAL

ΣΟΚ: Η πραγματική αιτία χωρισμού του ζεύγους Λιάγκα-Σκορδά είναι για γερά στομάχια (VIDEO)

Μας έπιασε σκορδοκαΐλα με το χωρισμό του εθνικού μας ζευγαριού


President Creed · 8 Νοεμβρίου 2016

Μετά το χωρισμό του ζεύγους Μπραντζελίνα, τώρα έρχεται άλλος ένας πολύκροτος χωρισμός για να γονατίσει ψυχολογικά αυτό το λαό. Με επίσημη ανακοίνωση στην εφημερίδα Real News μάθαμε ότι το ζεύγος Σκορδολιάγκα τα έσπασε.

Αυτό που παρέλειψε να αναφέρει το διάσημο ζευγάρι, είναι η πραγματική αιτία χωρισμού, αφήνοντας το φιλοθεάμον κοινό του τόπου να αναρωτιέται για ποιο λόγο διέλυσαν το γάμο τους. Ο λόγος που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας χώρισαν, είναι για γερά στομάχια, αγαπητοί φίλοι και αποκαλύπτεται εάν παρατηρήσετε με προσοχή τις δηλώσεις τους:

 

 

Όπως δήλωσε σήμερα στην εκπομπή της η Φαίη η Σκορδά, σχετικά με τις δραματικές εξελίξεις:

Καταλαβαίνετε ότι είναι μια κατάσταση δύσκολη και από το πρωί έρχονται όλοι και μου κρατάνε το χέρι. Επειδή στο διάλειμμα διάβασα και τα μηνύματα σας, δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι. Είδατε ότι κάναμε μια δήλωση από κοινού με τον Γιώργο. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο όλο αυτό. Κάποιοι από εσάς, από το σπίτι το έχετε περάσει

 

Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι, αγαπητοί φίλοι και ο χωρισμός το ίδιο. Αλληλεγγύη στις χωρισμένες και τους χωρισμένους του τηλεοπτικού πεδίου.

 

Best of internet