Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Rawμαντισμός: Φωτογραφήθηκαν σε δάσος παρέα με μπλακμεταλλάδες για τον αρραβώνα τους (PHOTO)

Μια αναπάντεχη συνάντηση σε δάσος της California που θα μπορούσε να χει καταλήξει και σε αιματοβαμμένο video-clip


Bobol Gordello · 23 Οκτωβρίου 2016

Θα μπορούσε να ναι είδηση του Κουλουριού με αφορμή τις καταγγελίες που παίζουν τον τελευταίο καιρό για όργια σατανισμού από μπλακμεταλλάδες στην Πεντέλη, είναι, όμως, πέρα για πέρα αληθινό και χωρίς ίχνος photoshop.

dsc03222

Το δάσος του Jim Canyon

Ένα ζευγαράκι στην Αμερική επισκέφθηκε το δάσος του Jim Canyon στην California, προκειμένου να φωτογραφηθούν, κάπως πιο επίσημα από μια στεγνή σέλφι, για τον αρραβώνα τους. Εκεί, λοιπόν, που ο John Awesome και η Nydia Hernandez ετοιμάζονταν να ποζάρουν για τη φωτογράφηση σκάνε στο χώρο τύποι με corpsepaint, ματσούκια και μαύρες στολές και αρχίζουν να απαγγέλλουν ένα black metal κομμάτι.

coldvoid-wedding-photo-2016-750x563

Κι ενώ ο μέσος Έλλην πιθανόν θα το βαζε στα πόδια με αντιδράσεις από το Σύμβολο της Πίστεως μέχρι αναθέματα για τους αιματοβαμμένους που έρχονται και παίρνουν τα δάση μας, το μέλλον ζεύγος Awesome κάλεσε τους Coldvoid (ανερχόμενο αμερικάνικο black metal συγκρότημα) να τους πλαισιώσει στη φωτογραφία των αρραβώνων. Οι τύποι αποδείχτηκαν αρκούντως κουλ, δέχτηκαν και ιδού το αποτέλεσμα.

black-metal-wedding-1-667x1000

Οι Coldvoid, μάλιστα, χάρισαν ένα αντίγραφο του demo τους στο φωτογράφο κύριο Wheeland, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ήταν η τέλεια συνοδεία για το ταξίδι έξω από το δάσος. Με το καλό και στην Πεντέλη τέτοια σκηνικάκια.

https://www.youtube.com/watch?v=b1rOrOgwYzU

https://www.youtube.com/watch?v=WQsKADcRWPY

Best of internet