Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Κατέβα και εσύ τώρα υποψήφιος με τον Γιώργο Καμίνη

Εδώ το κάνε ο Ρον Τζέρεμι, εμείς θα κωλώσουμε;


kaminis1

 

Το δίκτυο Υποστηρικτών του Γιώργου Καμίνη έκανε την κίνηση-ματ τις τελευταίες ώρες για την επανεκλογή του μεγάλου δημάρχου. Μέσα από το site gkaminis.gr μπορείς κι εσύ να αυτοπροταθείς για δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Δικαίωμα στην πόλη”. Η κίνηση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών συμπολιτών μας που θέλουν να δώσουν αυτόν τον αγώνα μαζί με τον δημοφιλή δήμαρχο. Μια από αυτούς είναι και η Ιωάννα Πέτσα η οποία δηλώνει καλλιτέχνης Δρόμου και τονίζει στην αυτοπρότασή της για Δημοτικός Σύμβουλος τα εξής:

 

Από τότε το αγιάτρευτο σαράκι για το συμφέρον του συμπολίτη της την ώθησε να συμμετάσχει μαχητικά και δυναμικά σε διάφορους φορείς και οργανισμούς κοινής ωφέλειας χωρίς κομματικούς χρωματισμούς, ενδεικτικά, στις ομάδες «Δωρεάν Αγκαλιές», στις αθηναϊκές ποδηλατοδρομίες της Παρασκευής. Και σε κάποιες άλλες.

Περιφρούρησε εθελοντικά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Πλατείας Συντάγματος από επίδοξους εμπρηστές και κυριολεκτικά διέσωσε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα για χιλιάδες συμπολίτες της χωρίς αυτοί ποτέ να το ξέρουν. Είναι λοιπόν και αυτή μια ακόμη ατραγούδιστη Άγνωστη Ηρωίδα, από τις χιλιάδες των εθελοντών που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη χωρίς εμείς να το ξέρουμε.”

 

 

Ένας ακόμα συμπολίτης μας και βιοπαλαιστής, ο Καραλεονταρίδης Λάμπρος στην αυτοπρότασή του παραθέτει το άκρως συγκινητικό βιογραφικό του σημείωμα:

 

 

Γεννήθηκα στα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας από φτωχή πλην τίμια οικογένεια δούλεψα σκληρά στη ζωή μου από μικρό παιδί ως εφημεριδοπώλης στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και του Πολυγώνου.
Με πολύ κόπο τα κατάφερα στη ζωή μου και πλέον είμαι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο του χρυσού με 3 καταστήματα ενεχυροδανεισμού και χονδρικού εμπορίου χρυσού και πιστεύω πως έφτασε η ώρα να δώσω πίσω στην κοινωνία ως προσφορά ένα μέρος της ζωής μου.

 

 

Για να δηλώσεις κι εσύ δημοτικός σύμβουλος του Καμίνη, φτιάξε την αυτοπρότασή σου και πείσε μας ότι μπορείς να τα καταφέρεις, κάνοντας κλικ εδώ.

 

Best of internet