Quantcast
THE STREAM

Έξαρση εγκληματικότητας στο Αγρίνιο: ένας φορτηγοκλέφτης πιάστηκε, ενώ κατσικοκλέφτες ακόμα καταζητούνται

Χάη σήζον για την αστυνομία της Αιτωλοακαρνανίας


President Creed · 15 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη γενέτειρα της Μόνικα Μπελούτσι, το Αγρίνιο. Η αστυνομία της Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται προφανώς σε high season αφού φαίνεται ότι η εγκληματικότητα στην περιοχή είναι στα ντουζένια της, με κλοπές φορτηγών και κατσικιών στο εορταστικό παραβατικό ρεπερτόριο.

all_484

Πολλή δουλειά έχουν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Αιτωλοακαρνανίας, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κλοπών τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, κατάφεραν να συλλάβουν άμεσα τον κλέφτη δυο φορτηγών ενώ συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν και τους ζωοκλέφτες που χτύπησαν στην περιοχή.

Όπως διαβάζουμε στο agrinioculture (lol), το βράδυ της Δευτέρας συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠKE της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 33χρονος ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα, το βράδυ της 11-12-2016 προς 12-12-2016, έκλεψε δυο φορτηγά αυτοκίνητα απ’ το Αγρίνιο και τη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, τα οποία όμως ανευρέθηκαν και δόθηκαν πίσω στους ιδιοκτήτες.

Λίγο να κοιτάξει προς την άλλη κατεύθυνση το πολίς ντιπάρτμεντ της Αιτωλοακαρνανίας και οι κλοπές συνεχίζονται, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ:

11-113615arnia500

παραμένουν ασύλληπτοι οι άγνωστοι ζωοκλέφτες που εισέβαλαν στην αποθήκη ενός 74χρονου στο Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας και άρπαξαν 11 αρνιά και κατσίκια αξίας 800 ευρώ. Η κλοπή, που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, ερευνάται από τους αστυνομικούς του τμήματος Αμφιλοχίας που σχημάτισαν δικογραφία για ζωοκλοπή σε βάρος αγνώστων.

 

Γνωρίζοντας κι άλλες ιστορίες από το Αγρίνιο πραγματικά ανησυχούμε για την τύχη των 11 ζωντανών.

Best of internet