Quantcast
THE STREAM

Με χριστουγεννιάτικο δεκαεξάμπαρο της Κατερίνας Στικούδη φωταγωγήθηκε το δέντρο στο Ναύπλιο (GIFS)

Η μάστιγα των φωταγωγήσεων ελληνικών πόλεων συνεχίζεται


President Creed · 12 Δεκεμβρίου 2016

What a great time to be alive, αγαπητοί φίλοι, όπου όλες οι πόλεις της όμορφής μας χώρας φωταγωγούνται χριστουγεννιάτικα από αστέρες του πενταγράμμου. Βρισκόμαστε πλέον στο σωτήριον έτος 2016 και οι ελληνικές πόλεις δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από το Μόντε Κάρλο, το Μονακό ή το Μονακό της Θεσσαλίας και αντί να φωταγωγούν τις πλατείες, τις κολόνες και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα καίγοντας λιγνίτη, προτιμούν να το κάνουν με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως τον Σάκη Ρουβά, την Κατερίνα Καινούριου, τον Σταν και την Κατερίνα τη Στικούδη.

dsc_6524

Αφού η πόλις του Ναυπλίου έμαθε στους Έλληνες να καταναλώνουν άφοβα την πατάτα, τώρα ήρθε η ώρα να του εκπαιδεύσει ώστε να καταναλώνουν άφοβα Κατερίνα Στικούδη. O Δήμαρχος Ναυπλιέων, αποφάσισε να κάνει τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Times Square να μοιάζει με ασήμαντο πανηγυράκι, εξασφαλίζοντας την εμφάνιση της Στικούδη για να δώσει το σύνθημα της έναρξης της εορταστικής σεζόν.

dsc_8305

Ξέρουμε, ξέρουμε, έχετε βαρεθεί κάθε χριστούγεννα να ακούτε WHAM, Mariah Carrey, και Κατερίνα Στικούδη, αλλά τι να κάνουμε που ταιριάζει με το Χριστουγεννιάτικο Ναύπλιο. Οπότε μπείτε στο κλίμα των ημερών και απολαύστε τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πρώτης πρωτεύουσας της χώρας, μέσα από 7 gifs.

 

O Δήμαρχος Ναυπλιέων προλογίζει τα χάπενινγκζ που θα σημάνουν την έναρξη της χριστουγεννιάτικης σεζόν

gif-19

 

Η συμφωνική ορχήστρα του Δήμου αποτελεί το ιδανικό ντράμ ρολ για την επικείμενη εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη

 

Μπρέηκ Ντανς ιντερλούδιο που αποτελεί ιδανική γέφυρα από τη συμφωνική ορχήστρα στο headliner της βραδιάς

 

Η μαγική στιγμή της φωταψίας του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Ναυπλίου.

 

Τέρμα τα αστεία. Καπνοί (από καπνογόνα) και θεαματική εμφάνιση Κατερίνας Στικούδη

 

Οι καπνοί έχουν εξασθενίσει και το show συνεχίζεται

 

Τα παιδάκια στο κοινό προσπαθούν να χωνέψουν όλη τη φαντασμαγορία

 

Να θυμίσουμε ότι τυχεροί δεν ήταν μόνο οι κάτοικοι του πανέμορφου Ναυπλίου. Αντίστοιχα event για τους λάτρεις του ωραίου έγιναν και στο Δήμο Περιστερίου με τον τιτανομέγιστο STAN:

 

Kαλέσε γιορτέσε σε όλους

 

 

Best of internet