Quantcast
THE STREAM

Μυτιλήνη: Δύο έφηβοι νεκροί όταν αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα

Τους νεαρούς ανέσυραν από το αμάξι μετανάστες που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι


Τσαγκ · 12 Δεκεμβρίου 2016

 

 

 

limani-ix-1

 

 

 

 

Ένα αγόρι 15 ετών και ένα κορίτσι 16 ετών είναι τα θύματα της τραγωδίας που συνέβη χτες Το περιστατικό συνέβη στις 3.30 τα ξημερώματα στην Μυτιλήνη, όταν ΙΧ μέσα στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα για άγνωστους λόγους  έπεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Το περιστατικό έγινε στην προκυμαία , λίγα μέτρα από το παλιό Δημαρχείο στο ύψος του καφέ «Πανελλήνιον». Το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς το παλιό Δημαρχείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ανέβηκε στο φαρδύ πεζοδρόμιο και βούτηξε στη θάλασσα.

Όπως δήλωσε το Λιμενικό Σώμα, οι νεαροί μπήκαν στο λιμάνι και άρχισαν να οδηγούν επικίνδυνα. Κάποια στιγμή ο 20χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο, αφού συγκρούστηκε πάνω σε μια μηχανότρατα, έπεσε στο νερό.

 

limani-ix-2

limani-ix-3

limani-ix-5

limani-ix-7

 

 

Σύμφωνα με το Lesvosnews  , στο λιμάνι βούτηξαν βατραχάνθρωποι του λιμενικού και της πυροσβεστικής αλλά και μετανάστες που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην προκυμαία, και κατάφεραν να σώσουν τα 3 από τα 5 παιδιά τα οποίο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάστασή στο νοσοκομείο. Οι διασωθέντες είναι ο 20χρονος οδηγός και τα δυο 15χρονα αδέρφια του.

Best of internet