Quantcast
THE STREAM

Αστυνομικός ζητά να αφήσει μούσι, όπως επιτάσσει η εποχή, και καταθέτει υπηρεσιακή αναφορά (PHOTO)

Ξεπερασμένο, άδικο, αν όχι παράνομο χαρακτηρίζει τον υπάρχοντα κανονισμό περί ευπρεπούς εμφάνισης το διαμαρτυρόμενο όργανο


THE NEWSROOM · 10 Δεκεμβρίου 2016

Αστυνομικός φαίνεται πως ζήλεψε τα μούσια και τα μαλλιά των παιδιών στις πορείες και των θαμώνων στην Καρύτση και τα πέριξ και αποφάσισε να υψώσει τη φωνή του ενάντια στους επικεφαλής του σώματος, που θέλουν πωπουδάκι μωρού για όλα τα όργανα. Έτσι, πήρε και έγραψε σε ένα word τα αιτήματά του και τα κατέθεσε εν είδει υπηρεσιακής αναφοράς στους καθ’ όλα αρμοδίους.

police-67_15

Το κατατεθέν κείμενο κοινοποιήθηκε στο facebook, με το εξαγριωθέν όργανο να αναφέρει: “Κατατέθηκε σήμερα εκ μέρους μου αναφορά. Όσοι πιστεύετε ότι σας αφορά το θέμα, πάρτε μια ιδέα από το κείμενο που παραθέτω, αφαιρέστε ή προσθέστε ό,τι θεωρείται σωστό,καταθέστε τη δική σας αναφορά και ταχθείτε υπέρ”. Ιδού όλο το κείμενο:

15319028_1003976076414023_2232476457837571261_n

Το όργανο που ήθελε να αφήσει μούσια κάνει λόγο για ξεπερασμένους και άδικους κανονισμούς, αντιπαραβάλλοντας, μάλιστα, αποφάσεις στον ιδιωτικό τομέα που αναφέρουν πως η διατήρηση κώμης ή μουσιών δε στοιχειοθετεί πειθαρχικό παράπτωμα αναξιοπρεπούς εμφάνισης, αλλά και τα παραδείγματα του Δυτικού Κόσμου, όπου, πάντα με σεβασμό, επιτρέπεται στα όργανα να καλλιεργούν μια κάποια γενειάδα.

pay-hispter-cop

Το όργανο, μάλιστα, δε δείχνει διατεθειμένο να καταθέσει εύκολα τα όπλα και ζητά να του γνωστοποιηθούν σε περίπτωση αρνητικής στάσης οι λόγοι αυτής. Καλή επιτυχία, όργανο.

Best of internet