Quantcast
THE STREAM

Wikileaks: Με Sasha Grey ψήνει τη ρέγγα του ο γαμπρός του Ταγίπ Ερντογάν (PHOTOS)

Την έχει τιμήσει στα ψώνια του από το Amazon όπως αποκαλύπτεται


felix · 6 Δεκεμβρίου 2016

berat1480943412

Κάτι που πέρασε απαρατήρητο στα καθ’ημάς χτες, ήταν η μεγάλη διαρροή στοιχείων από το Wikileaks για το στενό οικογενειακό κύκλο του Προέδρου της γειτονικής χώρας Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογκάν. Σίγουρα τα παρατράγουδα ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου – Χρυσής Αυγής μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της συζήτησης σε οτιδήποτε αφορά τους γείτονες, αλλά το θέμα παραμένει εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Στα τέλη του περσινού Σεπτέμβρη, μια ομάδα μαρξιστών τούρκων hacker με όνομα Red Hack απέκτησε πρόσβαση σε 20 gb δεδομένων από τους λογαριασμούς e-mail του γαμπρού του Ερντογάν, Berat Albayrak. Εν μέσω κατηγοριών πως ο Τούρκος Πρόεδρος και μέλη της οικογένειάς του είναι ανακατεμένα στο λαθρεμπόριο πετρελαίου από τις περιοχές που ελέγχει το ISIS στη Συρία και το Ιράκ και με τα e-mail αυτά να συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση, η τουρκική δικαιοσύνη αποφάσισε να μη βγουν στη δημοσιότητα.

Eδώ μπαίνει στο παιχνίδι το γνωστό αγαπημένο Wikileaks:

Προφανώς δεν έχουμε καν προλάβει να ανοίξουμε τα συγκεκριμένα email, ενώ το ίδιο το θέμα που καίει (οι σχέσεις Ερντογάν – ISIS) είναι πολύ μεγάλο για να επεκταθούμε εδώ, θα ασχοληθούμε με μερικά πιο άσχετα με το ζήτημα e-mail του Albayrak, πιο συγκεκριμένα αποδείξεις από αγορές του:

cy8q50pwgaeu0jw

Φαίνεται να έχει πλατιές ανησυχίες ο γαμπρούλης του θρησκευόμενου κατά τα άλλα Προέδρου της Τουρκίας. Kαι ο κατάλογος δεν εξαντλείται εδώ:

cy8nnooxuaeftrh

Σε καλό δρόμο πάνε τα λεφτά του ISIS απ’ό,τι φαίνεται.

 

 

 

 

Best of internet